Másnak is ilyen nehéz lett az élete, mióta gyereke született?
“Én csak leteszem a pénzt, a többit ők beszerzik.”
És esetleg nem vagy kíváncsi arra, hogy pontosan mi is az, amit beszereznek? Csak mert van egy olyan érzésem, hogy te ott nagyon palira vagy véve, de ha ennyire nem érdekel, mire megy el az a pénz, aminek előteremtésébe kvázi belepusztulsz, akkor nem csoda, ha meg tudják ezt tenni veled.
Egész biztosan nem finanszíroznám a hóbortjaikat. Mutassák meg tételesen, hová folyik el a pénzed, ne csak az asztalra tedd, állj ki egy kicsit jobban magadért!
Aztan ki szerint volt jo otlet 19 eves pucer seggre szulni? Anyosek nem mondtak, hogy nem hozzajuk kene potyogtatni?
Meg jol ertem, te tartasz el mindenkit? Ennyi erovel olcsobb lenne, ha harman elkoltoznetek alberletbe. Tobb maradna a kasszaba.
Hogy tartana mar el a kerdezo mindenkit ennyi penzbol? :D
Csak nyilvan mivel leadja, ezert arra is koltik, amire nem biztos, hogy kene.
A megoldas a koltozes es az asszonyka munkaba allasa lesz. Ezen kene dolgozni es akkor talan meg nincs veszve semmi.
Nekünk is nehéz volt mert 21 évesen szültem. Az első fél évben csak a párom fizuja volt és anyáéknál laktunk.
Nekünk bejött a külön hűtő. Így amit akarunk enni megvettük megfőztem és elvoltunk. Nálatok talán ez segítene és kevesebb pénzből kijönnétek ha nem a megtermelt ételt eszitek nyílván nem a ti dolgotok belefizetni az állatorvosba stb.
A másik az ha nem kaptál extra gyedet mert 2 év alatt 365 napot nem tudtál dolgozni akkor ideje a párodnak elmenni melóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!