Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Anyukák! Nektek mi...

Kismamák! Anyukák! Nektek mi a nevetek? Ha nem így hívnának, adnátok a lányotoknak a neveteket?

Figyelt kérdés

annyi gyerek neves kérdés volt, gondoltam a saját neveinkről is beszélhetnénk:)

én Gabi vagyok

2010. okt. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Krisztinek hívnak és Kiara a lányom. Én úgy vagyok a névválasztással, hogy a családban mindig egy legyen.
2010. okt. 21. 15:28
 62/67 anonim válasza:
Gerda vagyok,18eves,meg nem kell baba de ha majd lessz bizti nem ezt a nevet kapja :D Nekem a Szintia,Mandy,Denisza ezek tettszenek :)
2010. okt. 21. 20:34
 63/67 anonim ***** válasza:
Beáta vagyok, nem szeretem a nevem, sem így, sem Beaként. Aki ismer (plusz a család) Bettynek hív, ez már így van pici korom óta. Iskolában is utáltam, ha Beáztak. :( Pedig amúgy szép név, ha mást hívnak így, akkor tetszik, csak saját magam esetében nem. A lányomnak ettől függetlenül szóba sem jöhetett ez a név, annyira azért nem tetszik:D Lívia lett, az ikertestvére pedig Levente. Igazából a Lívia név véletlen jutott eszünkbe, a Leventéhez kerestünk valami jó lánynevet, ezt találtuk, megtetszett! :))
2010. okt. 22. 00:16
 64/67 anonim ***** válasza:

14:15-ös!!

Engem is érdekelne a régi neved...

Nem árulod el???:p

2010. okt. 23. 00:00
 65/67 anonim ***** válasza:

Noemi vagyok. Regebben nem szerettem a a nevemet. Most mar elegedett vagyok vele kulonosen,hogy latom mostanaba sok mindenkinek tetszik.

Kisfiam lett Erik Tibornak hivjak. Tibornak hivjak az apukajat es ezert.

En nem adnam ezt a nevet a lanyomnak mert en is ugy gondolom,hogy egy is eleg ebbol a csaladba. Bar a ferjem egy ideig mondogatta,hogy majd a lanyunk megkaphatna masodik nevkent de en nem szeretnem.

Mikor a fiunkkal terhes voltam akkor a Bonita Viktoria nevet valasztottuk,most viszont kiesett a Bonita es helyette beleszerettunk a Bitiaba.

A Viktoria a parom kedvence de kozvetlenul nem illik a vezeteknevhez ezert kell valami kozepre. Ja es anno Viktoria napon volt az eljegyzesunk is :)

2010. nov. 3. 04:49
 66/67 anonim ***** válasza:

Nóra vagyok.Nincs bajom a nevemmel,de nem vagyunk annak a híve,hogy a gyerkőcök is azt a nevet kapják,mint amit mi.4 lányunk van,és egy fiúnk.

Noémi(8),Flóra(12),Zsófia(14),Orsolya(17),Kornél(3)

2012. máj. 27. 20:41
 67/67 anonim ***** válasza:
Viktória vagyok és mikor a lányommal voltam várandós annyira nem volt ötletem, hogy felmerült ez a név is, de végül megtaláltuk a befutót.
2012. aug. 30. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!