Kismamák! Anyukák! Nektek mi a nevetek? Ha nem így hívnának, adnátok a lányotoknak a neveteket?
annyi gyerek neves kérdés volt, gondoltam a saját neveinkről is beszélhetnénk:)
én Gabi vagyok
14:15-ös!!
Engem is érdekelne a régi neved...
Nem árulod el???:p
Noemi vagyok. Regebben nem szerettem a a nevemet. Most mar elegedett vagyok vele kulonosen,hogy latom mostanaba sok mindenkinek tetszik.
Kisfiam lett Erik Tibornak hivjak. Tibornak hivjak az apukajat es ezert.
En nem adnam ezt a nevet a lanyomnak mert en is ugy gondolom,hogy egy is eleg ebbol a csaladba. Bar a ferjem egy ideig mondogatta,hogy majd a lanyunk megkaphatna masodik nevkent de en nem szeretnem.
Mikor a fiunkkal terhes voltam akkor a Bonita Viktoria nevet valasztottuk,most viszont kiesett a Bonita es helyette beleszerettunk a Bitiaba.
A Viktoria a parom kedvence de kozvetlenul nem illik a vezeteknevhez ezert kell valami kozepre. Ja es anno Viktoria napon volt az eljegyzesunk is :)
Nóra vagyok.Nincs bajom a nevemmel,de nem vagyunk annak a híve,hogy a gyerkőcök is azt a nevet kapják,mint amit mi.4 lányunk van,és egy fiúnk.
Noémi(8),Flóra(12),Zsófia(14),Orsolya(17),Kornél(3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!