3 éves lányotoknak megvennétek ezt a szandált? (link lejjebb)
Nekem úgy tűnik,kevés rajta a pánt és igy nem is annyira tartja a gyerek lábát...Szerintetek?
Nekünk van ilyen, juliusban lesz3 éves. Egy 3 éves gyereknek nincs mit tartani a lábán. Volt már ebben bölcsiben, játszótéeren,semmi baja a gyereknek, a szandál eleje lekopott:)
Amugy meg sima papucsban járt végig tavaly egész nyáron, olasz nyaralás, balaton 3 hétig, sose volt baja,pedig a papucs az papucs, hátul nincs semmi.
Köszönöm a válaszokat!Igazából nem én akarom megvenni,hanem a barátnőm vett ilyen szandit a lányának és én mikor megkérdeztem tőle,ez a szandál mennyire tartja a gyereke lábát,akkor azt mondta,hogy 3 éves elmúlt a lánya,mikor kaphat végre divatos szandit?Meddig kell,hogy tartsa a lábát a szandál,vagy a cipő?Na mindegy,ő tudja...
Én a 4 éves fiamra is még olyat vettem,aminek erősebb pántjai vannak-jó,mondjuk más a lány és fiúszandi is-meg ami tartja azért a lábát.Én ebben a kis pántos szandiban félnék,hogy elesik a gyerekem,azért nem a legbiztonságosabb.Az egyik válaszoló jól irta,ez 1 felnőttnek való szandál gyerekméretben.A gyártónak is ennyi esze van,hogy ilyet forgalomba hoznak 3-4 éves gyerekeknek..
Utolsó válaszoló:köszi a linket,de abban a beszélgetésben csak a babákról van szó,arról ne igazán ir,meddig kell hogy tartsa a gyerek lábát a szandál..
Az én 2 éves kislányom szandija ilyen,1 hete vettem neki.Sztem jövőre is hasonlót fog majd kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!