Kismamák! Anyukák! Nektek mi a nevetek? Ha nem így hívnának, adnátok a lányotoknak a neveteket?
annyi gyerek neves kérdés volt, gondoltam a saját neveinkről is beszélhetnénk:)
én Gabi vagyok
Szilvia vagyok én is. És én is nagyon sokáig utáltam a nevemet, de valahogy nekem is megtetszett. :) Viszont biztosan nem adnám a lányomnak, én is egészen más nevet szeretnék, ha lesz egyszer lányom. Nekem is kisfiam van, Attila.
Apukája Gábor, az a név is tetszik, de mi nem szeretnénk ugyanazt a nevet adni a gyerekeinknek, ahogy minket hívnak.
Engem Anettnek hívnak.Semmi bajom a nevemmel.
A lányunk nem ezt a nevet adtuk,de nem azért mert nem tetszik,hanem mert nem értünk egyet azzal,hogy ugyanaz legyen a gyerkőc neve mint a szüleié.Vandának hívják.
Bea vagyok, fiaim vannak, igy nevorokles nem volt a reszemrol.
A ferjem keresztnevet megkapta a nagyobbik fiu masodik keresztnevnek, mert o a sorban mar az x-edik volt, nemtom miota igy hivjak az elso szulott fiukat, mivel nem volt esely sem, hogy mas orokoltesse tovabb a nevet, igy a masodik nevbe beleegyeztem. Nem bantam meg, de lenyege sincs, mert mindenki a valasztott keresztnevet hasznalja.
Sajat nevemmel nincs bajom, Beatakent nem hasznalom, mert a vezetek nevemmel egyutt nem tetszik, Beakent viszont ugy is tok jo.
A lanyomnak csak azert nem adnam, mert a ferjem jo regen tartogat lanynevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!