Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt az alkalom! Éltek vele?...

Itt az alkalom! Éltek vele? Megjelenítitek a neveteket?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvastam már, hogy milyen kár, hogy ennyire személytelen a GYK. Most itt az alakalom, mégsem látom a kérdések és válaszok mellett a felhasználóneveket. Miért?
2010. jún. 26. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem hiba volt változtatni az eddigi elven.
2010. jún. 26. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Valóban kár, hogy ennyire személytelen, ha nevet kellene adni, nem lenne ennyi frusztrációt kiélő, provokatív válaszadó.

Én egy darabig használtam magamra jelölést, hogy tudjon mindenki azonosítani, de csak annyit értem el, hogy 94%-ról 88%-ra sikerült letornázniuk a pontjaimat, pedig mindig csak akkor válaszolok, ha biztosan tudok segíteni. De sok embernek szúrta a szemét, még elképesztően tapló e-maileket is kaptam:( Azóta nem írom alá, és érdekes, nem is kapok mocskolódó e-mailt:)

2010. jún. 26. 21:50
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda?Ezt nem egészen értem...:-O

Bátran vállalnám a nevem,ha ezentúl így működne,de az az alapkoncepció,hogy rejtve maradjunk.

Miért lenne érdekes,ha mégsem?!

2010. jún. 26. 21:51
 4/15 A kérdező kommentje:
Adatmódosításnál be lehet állítani hogy megjelenjen a felhasználónév.
2010. jún. 26. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
"Miért?" Szerintem ugyanazért nem írják ki, amikért te sem írod ki a nevedet.
2010. jún. 26. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Áhhá,már tiszta minden!:)

Mégsem állítom be,nem tartom fontosnak,hogy szerepeljen a nevem.Egyébként én is odabiggyesztettem egy "ismertetőjelet" a válaszok végére,de szintén csökkent a népszerűségem .:) Pedig úgy érzem,mindig segítő szándékkal írtam,nem veszekedtem soha senkivel,na de ez már más tészta.

2010. jún. 26. 22:00
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy anonim maradok, és soha nem is hangoztattam ennek az ellenkezőjét.
2010. jún. 26. 22:09
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
én bevallom töredelmesen, szeretek tanácsokat osztogatni, sok hasznos tanácsot is kapok, de van néhány téma, amire néha vehemensen reagálok. Nem akarom, hogy rányomja a bélyegét 1-2 ilyen válasz az alapvetően nyugodt természetemre, meg az egész felhasználónevemre.
2010. jún. 27. 08:00
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Én éltem vele, de újra regeltem hozzá. Kipróbáltam ugyanis, de minden korábbi válaszomhoz is odabiggyeszti a nevem. Én meg nem szeretném, ha minden régi válaszomat össze lehetne kapcsintani. Azokat még annak tudatában írtam, hogy senki nem tudhatja, hogy ugyan ahhoz a személyhez tartoznak.

Most csináltam egy új felhasználó nevet, ha letelik a fél óra, akkor már tudom használni. Ezt a régit meg majd csak akkor fogom használni, ha fontos a névtelenség.

2010. jún. 27. 11:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, hogy anonim ez az oldal.

Ha ismerkedni szeretnék, keresnék mást.

Független attól, hogy anonim vagyok, nem szoktam bunkó válaszokat adni, igyekszem jó tanácsokat adni, és leírni a saját tapasztalataimat az anyukáknak és a kismamáknak.

2010. jún. 27. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!