Kismamák! Anyukák! Nektek mi a nevetek? Ha nem így hívnának, adnátok a lányotoknak a neveteket?
annyi gyerek neves kérdés volt, gondoltam a saját neveinkről is beszélhetnénk:)
én Gabi vagyok
Szia!
Anita vagyok, de a kislányom Eszter lett :-)
Amúgy én sem kedveltem sokáig a nevem, de aztán megbékültem vele ;-)
De meg sem fordult a fejemben, hogy a lányunk is Anita legyen... és az Eszter név volt az egyetlen lánynév, ami mindkettőnknek tetszett a férjemmel.
így ha idővel születne egy újabb kislányunk, akkor nagy gondban leszünk majd a névválasztással... de Anita biztos nem lesz.
Viszont, ha lesz majd valamikor kisfiunk is, akkor valószínű, hogy Norbert lesz (az apukáját is így hívják), mivel mindkettőnknek nagyon tetszik ez a név és nagyon passzol a vezetéknevünkhöz is :-)))
Sziasztok!
Én Bea vagyok (Beáta - ezt így én sem szeretem). Kistökösöm van, ő Tamás lett. Apukája Tibor.
Mi sem szerettük volna, ha ugyanúgy hívják a gyerekünket, mint minket. Ha lesz egy lányunk, nagy gondban leszünk, mert nekem a favorit az Anna, de páromnak nem igazán tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!