Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Anyukák! Nektek mi...

Kismamák! Anyukák! Nektek mi a nevetek? Ha nem így hívnának, adnátok a lányotoknak a neveteket?

Figyelt kérdés

annyi gyerek neves kérdés volt, gondoltam a saját neveinkről is beszélhetnénk:)

én Gabi vagyok

2010. okt. 17. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
Renáta vagyok! Nem adnám a nevem a lányomnak és nem is adtam ő Janka lett! :)
2010. okt. 20. 20:38
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Kinga vagyok, szeretem, szép név, de elég a családba egy is. :-)
2010. okt. 20. 21:11
 43/67 anonim ***** válasza:
Dorottya vagyok, semmi bajom a nevemmel, de ha egyszer lesz kislányom is, ő Anna lesz. Most még csak egy kisfiam van. (Áron - a sokadik ezen az oldalon.) :)
2010. okt. 20. 21:18
 44/67 anonim ***** válasza:

Én is Krisztina vagyok.

Gyerekkoromban utáltam (Mézgáék...), mostanra már megbarátkoztam vele, sőt...!!!

Mégsem adtam a lányomnak ezt a nevet, elég egy a családban, ő Gréta Boglárka lett és nem is bántam meg, nagyon illik rá!!!

2010. okt. 20. 21:29
 45/67 anonim ***** válasza:
Én Boglárka vagyok,szeretem a nevem. Fiam van, ő Zsombor Attila (apa Attila) és ha lányunk lett volna, akkor Emma Boglárka lett volna. Mára megváltozott de csak az Emma változott Nórára, remélem hamarosan megkapja valaki: Nóra Boglárka. :)
2010. okt. 20. 21:51
 46/67 anonim ***** válasza:
Lia vagyok (Kornélia, de ezt így nagyon utálom), névválasztásnál fel sem merült ez a név, a kislányom a Noémi nevet kapta.
2010. okt. 20. 21:59
 47/67 anonim ***** válasza:
Én is Krisztina vagyok, én nagyon szeretem a nevemet. Eszembe se jutott ezt adni a kislányomnak, nem szerencsés, ha családon belül valakinek szólnak, és ketten is felkapják a fejüket.
2010. okt. 20. 22:26
 48/67 anonim ***** válasza:
Sziasztok Krisztinák,én is az vagyok,és anyukám is.SOHASEM adnám a lányomnak,kettő bőven elég.
2010. okt. 20. 23:29
 49/67 anonim ***** válasza:
Tamarának hivnak,gyerekkoromban utáltam,mostmár elvagyok vele,mondhatni szeretem,DE nem adnám a lányomnak,eszmbe nem jutna!Amugy meg kisfiam van,ő Renátó,apuka után!!!Amugy tényleg nem szerencsés szűk családban ha két azonos név van..
2010. okt. 21. 00:22
 50/67 anonim ***** válasza:
Bernadett vagyok, Dettiként használom. Régen nem tetszett, most már igen, de soha nem adnám a saját nevem a gyerekemnek. Egyébként fiam van, kislányt még tervezünk! ;)
2010. okt. 21. 04:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!