Kutyás szülők! Hogyan oldjátok meg a kocsiban
elhelyezést?
Figyelt kérdés
Van egy négy éves, abszolút jól szocializált, nyugodt kistestű kutyánk, aki nagyon szereti a gyerekeket (sógornőmék gyerekei rendesen kiképezték már) minden nyaralásra jön velünk. Decemberben bővül a kis családunk, jövő nyáron tervezünk külföldre menni kocsival, kutyástul, gyerekestül. Akiknél szintén hátul utaznak mindketten, vettetek boxot, vagy valamilyen térelválasztót hátulra? Csomagtartóba sajnos nem tudjuk berakni a kutyust, mert nem kombink van, illetve a babakocsi el fogja foglalni az egész csomagtartót.
Köszi előre is a tippeket és a megoldási javaslatokat! :)
Azért se.Ki vagy te,hogy megmond,hogy én honnan hová menjek? Nevetséges vagy!
2023. szept. 22. 14:31
72/76 anonim válasza:
És az ilyen szül ötször… 😩
Milyen példakép vagy te a gyerekeid számára?
2023. szept. 22. 14:39
73/76 anonim válasza:
Nem,te vagy a példakép.🤣🤣🤣🤣Nem is ismersz!Mi közöd van hozzá,hogy én hányszor szültem?Meg az egész témának mi köze hozzá?Az a példakép szerinted,aki meg akarja mondani másnak,hol mit mondhat,vagy nem mondhat?Aki szerint csak ő írhatja le a véleményét,vagy meglátását?Az én gyerekeim különb nevelést kapnak mint amilyet te kaptál úgy látszik.Nem személyeskednek,nem utasítanak másokat semmire.Hogyhogy milyen példakép vagyok?Olyan aki nem húzza be a farkát,és kullog el,mert valaki azt mondta hogy tegye ezt.Főleg,ha ez a valaki ugyanolyan senki mint én.Te ugyanis ugyanolyan anonim válaszoló vagy itt,mint én.Ugyanannyi jogod van itt lenni,mint nekem.Egyikünknek sincs se több,se kevesebb.
2023. szept. 22. 14:47
74/76 anonim válasza:
Elolvastam az öszes hozzaszolast Itt mindenki meg van bolondulva.a p@nanyalo kiskutyás gazditol kezdve az összes hozzaszoloig 🤣🤣🤣
De én se vagyok ám normális hogy ezen a tré helyen olvasgatok 🤣🤣
2023. szept. 22. 15:51
75/76 anonim válasza:
Na mi lett? Mentetek a fél éves babával kutyástul nyaralni ;) ?
2024. máj. 7. 16:13
76/76 A kérdező kommentje:
Igrn, voltunk Prágában 1 hetet, de még nincs fél éves a kisfiam. Júliusban megyünk Horvátországba, 2 hétre, ugyanúgy kutyával együtt. ☺️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!