Az igaz, hogy a gyereknevelés fizikai és szellemi leépülés?
De, elolvasom.
Kérdező: Azért nem fogok kérdést kiírni, ami szép és jó, szerintem más sem nagyon. Amit itt olvasol, az erősen torzított: az egyiknek jól alszik a babája, de gond van az evéssel, rákérdez arra, a másiknak jól eszik, de rosszul alszik,megkérdezi kétségbeesett pillanatában, hogy mit tegyen. Akinek meg minden jó, az mentalitástól függően hallgat vagy osztja a kérdezőt, hogy mit nyíg egy gyerek és segítőkész apa mellett, amikor neki hármasikrek mellett is patikatisztaság van otthon, ételkölteményekkel várja haza az urát és ad annyit a külsejére, hogy soha ne lássák kócosan vagy melegítőben (:.
A kérdésre válaszolva: gyerek-, anya- és környezetfüggő. A szülés következményei nem feltétlenül múlnak el azonnal és nyom nélkül. Amelyik gyereket sokat kell cipelni, az tönkreteheti a hátat, térdet. Ha nem tudja megoldani a mozgást, elhízhat vagy nem fogy le. Szellemileg: van az a helyzet, mondjuk 6 éve a 4 fal között, 0 felnőtt kapcsolattal nap közben, nem feltétlenül előnyös. Ugyanakkor soha annyi időm nem volt még olvasni, mint szoptatás alatt. Szerencsére a nagyobbik ilyenkor elkezd utánozni és ő is leül mellém "olvasni". Hihetetlenül aranyos olyankor (is)!
Na, ez pont nem talált, mert nem én írtam ki.
De azért ott rontod a válaszadók között a levegőt.
Láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!