Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a gyereknevelés...

Az igaz, hogy a gyereknevelés fizikai és szellemi leépülés?

Figyelt kérdés
Egy anyuka ismerősöm mondta ezt a múltkor nekem, csak 1 gyereke van, de ha újra kezdhetné nem vállalná be.
2023. szept. 20. 08:11
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Tudom, sokan hülyének titulálnak ezért, de nem hiszem, hogy mások ne olvasnának ezekről a negatív cikkekről.
2023. szept. 20. 14:24
 32/39 anonim ***** válasza:
De olvasnak, sőt lehet kitesznek róla 1(!)db kérdést is..nem napi 20-at ugyanúgy heteken át. Mindegy,nem érdemes írni ezekre,mert nem érted vagy ezekszerint el se olvasod a válaszokat.
2023. szept. 20. 14:29
 33/39 A kérdező kommentje:

De, elolvasom.

2023. szept. 20. 14:43
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Azért nem fogok kérdést kiírni, ami szép és jó, szerintem más sem nagyon. Amit itt olvasol, az erősen torzított: az egyiknek jól alszik a babája, de gond van az evéssel, rákérdez arra, a másiknak jól eszik, de rosszul alszik,megkérdezi kétségbeesett pillanatában, hogy mit tegyen. Akinek meg minden jó, az mentalitástól függően hallgat vagy osztja a kérdezőt, hogy mit nyíg egy gyerek és segítőkész apa mellett, amikor neki hármasikrek mellett is patikatisztaság van otthon, ételkölteményekkel várja haza az urát és ad annyit a külsejére, hogy soha ne lássák kócosan vagy melegítőben (:.

A kérdésre válaszolva: gyerek-, anya- és környezetfüggő. A szülés következményei nem feltétlenül múlnak el azonnal és nyom nélkül. Amelyik gyereket sokat kell cipelni, az tönkreteheti a hátat, térdet. Ha nem tudja megoldani a mozgást, elhízhat vagy nem fogy le. Szellemileg: van az a helyzet, mondjuk 6 éve a 4 fal között, 0 felnőtt kapcsolattal nap közben, nem feltétlenül előnyös. Ugyanakkor soha annyi időm nem volt még olvasni, mint szoptatás alatt. Szerencsére a nagyobbik ilyenkor elkezd utánozni és ő is leül mellém "olvasni". Hihetetlenül aranyos olyankor (is)!

2023. szept. 20. 16:19
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 gyerekem van, korábban nem éreztem leépülést. Most a harmadik 1,5 éves és nem alszunk. Kb 3-5 órákat alszok sok részletben, néha 6-ot. De már nagyon le vagyok épülve. Az agyam totál zokni. Az arcom vagy 10 évet öregedett. Ez egyértelműen látszik a fényképekből. Semmi energia, t kell ahhoz, hogy reggel magamhoz térjek. Ja, és nem, nem lehet hozzászokni a “nem alvás”-hoz!
2023. szept. 20. 18:35
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
*több óra
2023. szept. 20. 18:36
 37/39 anonim ***** válasza:
2023. szept. 20. 18:42
 38/39 A kérdező kommentje:

Na, ez pont nem talált, mert nem én írtam ki.

2023. szept. 20. 18:51
 39/39 anonim ***** válasza:
64%

De azért ott rontod a válaszadók között a levegőt.

Láttam...

2023. szept. 20. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!