Az igaz, hogy a gyereknevelés fizikai és szellemi leépülés?
Hagyd már abba kérdező.
Mi közöd ahhoz,hogy mások hogy élnek,mit élnek meg a gyereknevelés kapcsán stb?
Legyen már mindenkinek joga úgy érezni ahogy akar.
Szulj egyet es megtudod mi a helyzet.
Én egy szóval sem mondtam, hogy közöm lenne hozzá, és azt sem, hogy senkinek nincs joga úgy érezni, ahogyan akar.
Csak nem tudom hogy miért bánják meg ennyien a gyerekvállalást manapság.
Szerintem mindannyiunknak vannak rossz napjai, aki kiír ide egy kérdést, lehet estére már meg is gondolta magát.
Nekem meg szerintem mindenkinek van olyan, hogy húú ha én ezt tudom... De rá pár perc, aztán ránézek a gyerekekre, és elfelejtek mindent.
Nem érdemes 1-2 kérdésből kiindulni, sem "ismerősök" véleményéből.
Igen, vannak szélsőséges esetek, de mindig ezekre koncentrálni... Nem normális dolog.
"Csak nem tudom hogy miért bánják meg ennyien a gyerekvállalást manapság."
Honnan veszed h manapság?
Ki tudja 50-100 évvel ezelőtt mennyien választottak volna más életet ha tehették volna..
Az a baj, hogy ha olvasok ilyen negatív meg rossz dolgokat, (pl. hogy az anyaság milyen önpusztító meg teher, meg sokan kiüresednek benne) akkor elbizonytalanodom.
A szép részéről érdekes módon sehol nem olvasok, csak lépten nyomon arról, hogy ez mekkora lemondás meg önfeláldozás.
Pedig szerintem (ahogy én tapasztaltam más anyukáknál) vannak benne csodás pillanatok is bőven.
Azon is csodálkoztam a múltkor, hogy egy angol anyuka azért bánta meg a gyerekvállalást, mert hogy nélkülük sokkal több pénze, szabadsága meg sokkal kevesebb gondja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!