Az igaz, hogy a gyereknevelés fizikai és szellemi leépülés?
Fizikailag a terhességektől és a szülésektől (2) valóban megroggyantam kicsit. Sérv, süllyedés.
De szellemileg miért kellene? Nem kell ahhoz társaságba járni sem. Aki olvas, érdeklődő, nyitott a világra (az egyrészt ezt is adja át a gyereknek), másrészt forogni fog az agya.
Az nem jó, ha te így vagy ezzel.
Egyébként miért? Nincs segítséged?
Fizikailag úgy lehet, hogy én magamon kívűl 3 anyukát is tudok, aki kezelésekre járt a dereka miatt.
Van, amelyik baba kevésbé igényli a cipelgetést, és van az, aki hányásig üvölt ha lerakják.
Na ha az utóbbit kapod, akkor simán jöhetnek a problémák. És a hordozás sokat segít, de nem véd meg 100%-san.
Van egy barátnőm, akinek a babája nem igényli annyira, hogy kézben legyen, na neki nem lesznek fizikai problémái.
5 hónapos kora körül már ott tartottam, hogy a lábfejcsontom is fájt az örökös cipeléstől.
Azóta kiderült h szülésnél lett egy letapadásom a derekamon, ami teljesen elmozgatott ott mindent, és az emelgetések jól rásegítettek a bajra.
Gyógytornára kell járnom.
Inkább az, hogy mostanában, meg egy pár évvel ezelőtt rendesen divat lett csak a rosszat feltételezni a gyereknevelésről, mint pl. ez a cikk is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!