Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy a gyereknevelés...

Az igaz, hogy a gyereknevelés fizikai és szellemi leépülés?

Figyelt kérdés
Egy anyuka ismerősöm mondta ezt a múltkor nekem, csak 1 gyereke van, de ha újra kezdhetné nem vállalná be.
2023. szept. 20. 08:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván van olyan, aki leépül, de az eredetileg sem volt túl magasan...xD
2023. szept. 20. 09:10
 12/39 anonim ***** válasza:
78%
Elméletileg ugye neked nincs gyereked, láthatoan mégsem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2023. szept. 20. 09:16
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag a terhességektől és a szülésektől (2) valóban megroggyantam kicsit. Sérv, süllyedés.

De szellemileg miért kellene? Nem kell ahhoz társaságba járni sem. Aki olvas, érdeklődő, nyitott a világra (az egyrészt ezt is adja át a gyereknek), másrészt forogni fog az agya.

2023. szept. 20. 09:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Rám igaz mindkettő. Még mindig az összes ilyen kérdésedre az a válasz hogy nem egyformák az anyák és a babák és a körülmények sem. Ezektől mind függhet hogy kit mennyire visel meg. Az hogy valakit semennyire és mindenre van ideje és edz, tanul a gyerek mellett, az nem jelenti hogy a másik csak színlel, hanem hogy mások a körülmények. Vannak olyan babák akik esznek és alszanak és vannak olyanok akik minden másodpercben aktív figyelmet követelnek. Vannak akiknek van segítségük, másoknak nincs stb. Ezek csak példák. De pl azt is észrevettem hogy a pici lakás is befolyásolja a lehetőségeket.
2023. szept. 20. 09:55
 15/39 A kérdező kommentje:

Az nem jó, ha te így vagy ezzel.

Egyébként miért? Nincs segítséged?

2023. szept. 20. 09:59
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag úgy lehet, hogy én magamon kívűl 3 anyukát is tudok, aki kezelésekre járt a dereka miatt.

Van, amelyik baba kevésbé igényli a cipelgetést, és van az, aki hányásig üvölt ha lerakják.

Na ha az utóbbit kapod, akkor simán jöhetnek a problémák. És a hordozás sokat segít, de nem véd meg 100%-san.

Van egy barátnőm, akinek a babája nem igényli annyira, hogy kézben legyen, na neki nem lesznek fizikai problémái.

5 hónapos kora körül már ott tartottam, hogy a lábfejcsontom is fájt az örökös cipeléstől.

Azóta kiderült h szülésnél lett egy letapadásom a derekamon, ami teljesen elmozgatott ott mindent, és az emelgetések jól rásegítettek a bajra.

Gyógytornára kell járnom.

2023. szept. 20. 10:13
 17/39 anonim ***** válasza:
75%
Milyen ismerőseid vannak neked, hogy minden napra jut egy ilyen "ismerős", aki ilyen sötéten látja az egész életet? 😂
2023. szept. 20. 12:46
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
17 valamelyik kérdés alá azt írta,hogy itt a gyakorin olvassa a tapasztalatokat 🤣🤣🤣
2023. szept. 20. 13:22
 19/39 A kérdező kommentje:

Inkább az, hogy mostanában, meg egy pár évvel ezelőtt rendesen divat lett csak a rosszat feltételezni a gyereknevelésről, mint pl. ez a cikk is:

[link]

2023. szept. 20. 13:48
 20/39 A kérdező kommentje:
Meg amugy miert van az, hogy egy csomo szulo azt mondja, hogy ha visszamehetne az idoben nem vallalna gyereket, meg ha raadasul ezt a gyereknek a szemebe is megmondja?
2023. szept. 20. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!