Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, ha a férjetek...

Mit gondolnátok, ha a férjetek ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Elég idegbajos tud lenni, a babsírás is nagyon idegesíti. Ameddig megfürödtem, nála volt a babánk és elkezdett sírni. Ilyen előfordul esténként, amikor fáradt. A férjem ringatta, de egyszer csak azt hallottam, hogy még jobban sír. Soha nem szokott ennyire. Fél óra múlva még mindig nagyon sírt, szopizni sem akart. Pedig amúgy tök nyugis baba. Később aztán meg tudtam nyugtatni. Evett és elaludt.

Azt mondja a férjem, hogy miközben ringatta, nagyon megfeszítette a kis testét, ő meg behajlította a lábát "erővel", mert azt gondolta, abban a pozícióban megnyugszik majd és nem fog sírni. (szeret a mellkasunkon "gombócban" lenni) Ezután kezdett el így sírni. Teljesen kiakadtam. Utána beszélt össze-vissza, hogy ő nem is volt ideges, csak jót akart, meg szerinte nem az fáj neki, aztán meg ezt mondta, hogy lehet, hogy fáj és amiatt sír még mindig. Ti mit gondolnátok ilyen helyzetben?

2023. szept. 14. 20:58
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
De mi az hogy idegből.Mi idegesiti fel? A gyereksirás?
2023. szept. 26. 07:06
 52/55 A kérdező kommentje:
Igen.
2023. szept. 26. 07:07
 53/55 anonim ***** válasza:
Elmentél már tőle?
2023. szept. 26. 08:22
 54/55 A kérdező kommentje:
Összepakoltam, a szüleim jönnek majd, segítenek átcuccolni.
2023. szept. 26. 09:03
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Hála istennek...
2023. szept. 26. 10:13
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!