Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, ha a férjetek...

Mit gondolnátok, ha a férjetek ezt csinálná?

Figyelt kérdés

Elég idegbajos tud lenni, a babsírás is nagyon idegesíti. Ameddig megfürödtem, nála volt a babánk és elkezdett sírni. Ilyen előfordul esténként, amikor fáradt. A férjem ringatta, de egyszer csak azt hallottam, hogy még jobban sír. Soha nem szokott ennyire. Fél óra múlva még mindig nagyon sírt, szopizni sem akart. Pedig amúgy tök nyugis baba. Később aztán meg tudtam nyugtatni. Evett és elaludt.

Azt mondja a férjem, hogy miközben ringatta, nagyon megfeszítette a kis testét, ő meg behajlította a lábát "erővel", mert azt gondolta, abban a pozícióban megnyugszik majd és nem fog sírni. (szeret a mellkasunkon "gombócban" lenni) Ezután kezdett el így sírni. Teljesen kiakadtam. Utána beszélt össze-vissza, hogy ő nem is volt ideges, csak jót akart, meg szerinte nem az fáj neki, aztán meg ezt mondta, hogy lehet, hogy fáj és amiatt sír még mindig. Ti mit gondolnátok ilyen helyzetben?

2023. szept. 14. 20:58
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
68%

Azért biztos nem azért sírt mert 45 percig fájt neki

Más baja lehetett,de mivel szerencsétlen férjed bevallotta mit csinált,te betudtad a sírást annak,hogy faj a lába.

2023. szept. 15. 06:15
 22/55 anonim ***** válasza:
29%
Ha még felted a gyereket tőle mert idegbajos akkor ne bizd rá.
2023. szept. 15. 06:16
 23/55 anonim ***** válasza:
18%
Én le orditotam volna úgy fejét párodnak hogy máskor ilyen nem jut eszébe +csak akkor mennék el fürödni ha baba elaludt akkor is gyorsan.
2023. szept. 15. 06:19
 24/55 anonim ***** válasza:
62%

"Tudod mennyire fájhatott az annak a szerencsétlen babának?"

Kb semennyire? Mi fáj abban, ha behajlitod a lábad? Semmi. Fordított irányban fájna.

2023. szept. 15. 06:20
 25/55 anonim ***** válasza:
74%

Aki leordítja a férjét ilyen dolgok miatt az meg is érdemelne,hogy az ember jól otthagyja.

Mintha a nők nem csinálnának hibákat soha

Aha persze nem.csak nem vallják be.

2023. szept. 15. 06:51
 26/55 A kérdező kommentje:

Amúgy mi ez a sok "miért szültél neki gyereket?" válasz? Képzeljétek, szeretjük egymást, ő is akart gyereket és ameddig nem volt baba, nem is volt "idegbajos". Csak új helyzetekbe kerültünk, amiket eddig nem ismertünk és kiderült, hogy ez a fajta stressz így hat rá.

Ő is azt mondta, hogy szerinte amiatt sír, nem én fogtam rá. De elég egyértelmű volt, mert akkor kezdett rá ennyire. Egyszerűen csak szokatlan volt tőle ilyen intenzitású és ilyen hosszú ideig tartó sírás. Megijedtem és azért igenis haragudtam a férjemre. Utána meg tudtuk beszélni, lényegében egyetértett velem.

2023. szept. 15. 07:34
 27/55 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem akarom elhinni, hogy rengeteg apukát idegesít, ha ordít a gyerek. Az rendben van.

Ha anyukát idegesíti, ott már baj van?

Nagyon fordítva ülünk a bilin emberek…

2023. szept. 15. 08:06
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyszerüen nincs türelme a gyerekhez.Annyira adod neki oda amig elmész lefürödni? Máskor nemis vigyáz vagy foglalkozik a gyerekével? De mi az hogy össze vissza beszélt? Párodnak van valami problémája hogy össze vissza beszél? Ez sem teljesen világos.
2023. szept. 15. 08:27
 29/55 anonim ***** válasza:
35%

Hallottál már a megrázott gyerek szindrómàról? Ha mèg egyszer ,,felidegesíti" ezt az embert a gyerek, akkor lehet, a te babàd is ìgy jàr.

Nem tudom mit tennèk, de nagyon haragudnèk, amièrt bàntotta a gyereket. Nem minden pasinak való gyerek.

2023. szept. 15. 08:39
 30/55 anonim ***** válasza:
78%

Bántotta a gyereket?

Ti eseteknél vagytok?

Nektek az gyermekbántalmazás mert behajlitotta a lábát?

Visszafelé hajlította netán?

Istenem.

2023. szept. 15. 08:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!