Csak az én férjem ilyen apa??
Ne írjátok legyszi azt akkor minek szülte neki? Hiszen nem tudhattam előre hogy ezt fogja csinálni
Szóval. Van egy 2 éves lányunk. Mindig is neki az apaság arról szólt hogy mások előtt család, haverok, munkatarsak előtt egy példás, szórakoztató, gondoskodó apa képet mutat magáról. Aztán amint 3asban maradunk le sem sz@rja.
2 éves a gyermekünk 1x nem kelt fel hozzá!
Sose játszik vele. Hekyette alszik, tevezik, telefonján játszik stb. Amint kilepunk az ajtón ő az isten ha apáról van szó.
Senki nem tudja hogy egy 0 itthon.
Mondtam már neki nem 1x hogy ez nagyon durva ez a 2 arca miért csinálja? Letagadta. Azt mondta nem vagyok normális. Mondom ezek tények! Akkor kontraszt van a "2 apa" közt hogy ijesztő.
Ti mit tennétek?
Talán gyerek be a bölcsibe, anyuka dolgozni? 🤔🤷😃
#29. Hát valamiért csak elvát tőle az első felesége is...
Hány évig éltetek kettesben a gyerek előtt?
A kérdést, és ezeket a válaszokat olvasva, komolyan mondom, le vagyok képedve.
A férfiak azok úgy mikor fognak végre felnőni, és felnőtt ember módjára viselkedni?
És ezek akarnak mindenáron a nőtől gyereket..
Az a baj, hogy megtehetik, mert a nők megengedik nekik!
Már az elején le kell fektetni a szabályokat, ha nem tetszik meg nyazsgem apukának, menjen és nézzen mást palimadárnak!!
Igen, és egy valamit kihagytál, #37-es: vannak olyan esetek is, hogy az apuka a baba születése után elkezdi gyakorolni, hogy hogyan kell fogni a babát helyesen, próbálja etetni, altatni, aztán anyuka rögtön kikapja a férje kezéből gyereket, hogy márpedig ő rosszul csinálja, csak anyuka tudja jobban, a férfi pedig elkényelmesedik, mert tudja, hogy neki úgysem kell majd foglalkozni a babával.
Na itt úszik el a sok apai segítség.
Gyerekek!!!
Én ma elkuldtem a f@szba ezt az embert. Apukanak nem nevezhető valakit.
Volt pillazas de elcuccolt!
Elég volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!