Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak az én férjem ilyen apa??

Csak az én férjem ilyen apa??

Figyelt kérdés

Ne írjátok legyszi azt akkor minek szülte neki? Hiszen nem tudhattam előre hogy ezt fogja csinálni

Szóval. Van egy 2 éves lányunk. Mindig is neki az apaság arról szólt hogy mások előtt család, haverok, munkatarsak előtt egy példás, szórakoztató, gondoskodó apa képet mutat magáról. Aztán amint 3asban maradunk le sem sz@rja.

2 éves a gyermekünk 1x nem kelt fel hozzá!

Sose játszik vele. Hekyette alszik, tevezik, telefonján játszik stb. Amint kilepunk az ajtón ő az isten ha apáról van szó.

Senki nem tudja hogy egy 0 itthon.

Mondtam már neki nem 1x hogy ez nagyon durva ez a 2 arca miért csinálja? Letagadta. Azt mondta nem vagyok normális. Mondom ezek tények! Akkor kontraszt van a "2 apa" közt hogy ijesztő.

Ti mit tennétek?

2023. szept. 2. 20:41
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
57%
Sokan írjátok ,hagyja el...hát mert ezt boztos olyan könnyű.🤦Max.itt a gyakorin.Sokan álom világban élnek.És ha nincs hova mennie,nem tudja eltartani magát stb?
2023. szept. 2. 23:45
 22/42 anonim ***** válasza:
59%

21-es. K.rva szomorú, hacsak azért van együtt egy ilyen pasival, mert “nincs hol élnie és nem tudja eltartani magát”. Talán nem tud dolgozni? Lehet jobban kell nélkülöznie, de legalább nem lesz lelkinyomor a gyerekéből… egy életre.

De ahogy elnézem, rengeteg ilyen lelkinyomor gyerek lesz a megélhetési anyukák miatt és ezt nem bántásképp írom, ez a valóság.

2023. szept. 3. 00:11
 23/42 anonim ***** válasza:
1%
14es, gyerek mellett meg lehet aludni, mikor a gyerek alszik. Életem adnám, ha a munkahelyemen lepihikézhetnék, vagy filmet nézhetnék 1-2 órára napözben...
2023. szept. 3. 06:52
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez van. A férjemnek otthon legtöbbször nincs türelme hozzá, de ha megyünk el, és mások is látják, akkor ő akarja fogni, ő tolja a babakocsit, majd ő mindent, közben végtelen türelemmel szépen beszél vele...

Nagyon zavar engem is, mert csak én tudom, hogy egy színjáték az egész, hazugság. És közben fáj hogy otthon miért nem így viselkedik, ha ezek szerint képes rá.

Közben anyaként mindenben is bírálva vannak a nők, ha apa csak eljön a játszóra telefonozni már tapsvihart kap hogy micsoda apák gyöngye.

Az én férjem terápiára jár, hogy javítson a helyzeten.

2023. szept. 3. 07:15
 25/42 anonim ***** válasza:
96%

"gyerek mellett meg lehet aludni, mikor a gyerek alszik"

Persze :D Maximum az első pár hónapban, és cserébe azért, hogy nem alszol egyben 3-4 órát éjszaka.

Egy 2 éves gyerek mellett szerintem már egy anyuka sem alszik abban a napi 1 órában, hanem igyekszik megcsinálni azokat a feladatokat, amiket gyerek mellett nem tud.

2023. szept. 3. 07:40
 26/42 anonim ***** válasza:
71%

Ha neki ennyire fontos, hogy mit gondolnak róla mások, akkor ezen keresztül próbálnék rá hatni.

Legközelebb, mikor valaki előtt megjátssza magát és valaki megjegyzi, hogy milyen aranyos gyereket van, akkor kérj segítséget.

Mond meg, hogy tök szuper lenne, ha tudna vigyázni a babára. Aztán mikor egyeztettek akkor akár olyankorra, mikor a férjed otthon van, hívd át segíteni, amíg te elmész barátnőzni vagy vásárolni.

A férjednek lehet ciki lesz más előtt nem foglalkozni a gyerekkel és szépen megtanulja, hogy hogyan kell csinálni.

A másik tippem, hogy szervezzetek ismerősökkel közös programokat - lehetőleg apuka barátaival - ahol a férfiak viszik el a gyerekeket egyedül. Ki fog derülni gyorsan, hogy nem tud pelenkát cserélni, ha nem tanulja meg.

De az is lehet, hogy nagy szemekkel meglepődve kérdezed másoktól, hogy te ezt is szoktad csinálni? az én férjem sosem kelt még fel a babához.

2023. szept. 3. 07:54
 27/42 anonim ***** válasza:
93%

14# vagyok. 23#-as,de egy gyenge troll férfi vagy.:D Válaszolni nem vagy képes csak hajtod azt,amiről fogalmad nincs. Arra nem válaszolsz,hogy te elmész 8 órában,majd pihizel,este alszol,utána hétvége szabad,de lazítasz egész nap,anya meg pörögjön egész héten? Arra se válaszoltál,hogy mi van akkor ha a gyerek mellett anya visszamegy dolgozni,akkor is a férfi pihenhet csak otthon?Tudod a gyereket közösen vállalják. Azért nem válaszoltál,mert kamu troll vagy ennyi.:D

Mindegy,ez már off kérdező. Én is szép lassan újraépíteném az életem,utána elválnék. Teljesen mindegy,a gyerekét így se úgy se ismeri. Neked is csak egy kolonc egy ilyen férfi.

2023. szept. 3. 08:05
 28/42 anonim ***** válasza:
94%

A kérdésben szereplő gyerek nem kisbaba, aki alszik egy nap 18 órát a 24-ből, hanem egy kétéves, aki ebéd után alszik mondjuk másfél órát. Igen, azt pihenéssel töltheted ha akarod, de nem ez az általános, hanem az, hogy olyankor inkább halad a nő azokkal a teendőkkel, amikkel gyerek mellett nem tud. Mert gondolom ha a szegény, dolgozó férfi arra ér haza a Nagyon Fontos Munkahelyéről, hogy szalad a lakás, az is baj.

Ha már munkahely, elég suta dolog abból kiindulni, hogy minden férfi napi 14 órában árkot ás. Az én férjem pl egy logisztikai irodában csoportvezető, pontosan ismerem a munkáját, mert én is annál a cégnél vagyok. A napi 8 órájából ha tényleges munkával tölt 4-et, akkor már sokat mondok. Ami nem baj, sőt, nagyon örülök neki, hogy nem kell megszakadnia és még relatíve jól is keres, de azért remélem érzed, hogy miért nehezményezném, ha ezek után nem lenne képes játszani a gyerekeivel, vagy ne adj'isten indítani egy mosást. Nálunk már nagyobbak a gyerekek, rég visszamentem dolgozni én is, de amikor itthon voltam, akkor sem volt egy semmirekellő puhapöcs.

2023. szept. 3. 08:49
 29/42 babyboom567 ***** válasza:
100%

Én a 16-os válaszolónak írnám le a mi történetünket, csak ,hogy lássa,hogy van olyan hogy nem látszik előre.

35 éves voltam mikor megismertem a férjemet, akkor ő már külön élt a feleségétől.2 felnőtt gyereke van, az egyik még főiskolára járt akkor(12 éve).Minden hónapba küldte a gyerekének az albérleti díjat.Napi szinten beszélt mindkét gyerekével, főzési tanácsokat(pedig fiai vannak),recepteket cseréltek,bármit meglehetett vele beszélni.Azért is szerettem bele mert mi is rengeteg dologról beszélgettünk,engem nagyon érdekelnek a különböző orvosi dolgok,ritka betegséget,az agykutatás,és mindig meghallgatott,együtt olvastunk cikkeket a neten, vagy segített tanulmányokat angolról fordítani.Rengeteget főztünk együtt,ami legtöbbször szexbe folytatódott.A gyerekei hetente jöttek hozzánk,társasoztunk,kártyáztunk,beszélgettünk.A férjem egyedüli gyerek, az anyukájának mindenbe segített, ablakot is mosott,függönyt rakott fel(ott a mai napig megcsinálj,ami természetes,hisz anyósom 80 éves már).Mikor összeköltöztünk,itthon a mosáson/vasaláson kívül kb mindet megcsinált,de én 2 helyen dolgoztam+maszekoltam, ő meg 6-14 is.Terhesen öltöztetett, etetett,később kelt éjjel a babához,én nem tudom, de kb 6 hónapos volt a gyerek mikor elkezdődött a lejtmenet.Részmunkában vissza akartam menni délután maszekolni, de akkor neki kellett volna lenni a gyerekkel.És ő ezt nem akarta.

Ami most van, hogy eljár dolgozni(kötetlen,irodai munka,saját légkondis irodában,ha akarna aludhatna is,játszani is tud a gépen,vagy filmet nézni),haverozik, számítógépezik,vagy alszik,és ez még a jobbik eset.Mert inkább már nem is szólok semmiért, mert így legalább nincs üvöltözés,kötekedés,verekedés.Egy lépésre vagyunk a válástól.Olyan szinten leépített,anyagilag,fizikailag és érzelmileg mióta megvan a gyerek(7 éves lesz nemsokára),hogy kb most próbálom összekaparni magam.Kevés lenne az oldal leírni, hogy miket kaptam már ezalatt az idő alatt.pl

-egy anya nem alszik, azért anya

-egy anya semmi mást nem csinál csak a gyerekkel foglalkozik

-én nem nézhetek filmet, nem lehet 1 szabad éjszakám sem,mert anya vagyok

-én akartam gyereket, egyem meg amit főztem

-neki senki sem szólhat bele az életébe, senki sem döntheti el mikor mit csinál

-ő mindent jól csinál, mindenki más egy nagy sz..ar

-mindent sz...arul csinálok

-jah, és ő a legjobb apuka, mert heti 1x elviszi játszóra a gyereket 1 órára,de már visítva,örjöngve jönnek fel, és ezzel minden le van tudva.

Meg ennél cifrábbak is,de kevés lenne az oldal leírni.

Komolyan ,néha elgondolkodok, hogy lehet hogy skizofrén lett időközben,mert nálunk olyan mértékű a változás.

Komolyan, esküszöm örülnék, ha lenne szeretője,őszintén mondom, mert akkor nem itt szívná a vérünk, és lehet magától akarna elköltözni.A lába nyomát is megcsókolnám a csajnak.De sajnos nincs ilyen szerencsém.

2023. szept. 3. 09:52
 30/42 anonim ***** válasza:
92%
Ha meg anyuka a gyerek mellett aludna egész nap, mikor a gyerek is, apuka lenne a legjobban vérig sértődve, hogy nincs kimosva a sz*ros gatya, nincs megfőzve, mi ez a kupi stb.🤦🏻‍♀️
2023. szept. 3. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!