Hogyan vehetném rá a férjem, hogy néha menjen ki a játszótérre a lányunkkal?
Nem akarok panaszkodni, a párom is alaposan kiveszi a részét a gyereknevelésből, ételt készít, tisztába tesz, takarít, mos, gyakorlatilag minden teendőt ellát a lányunk körül, viszont a játszóterezésre kategorikusan nemet mond.
Korábban volt párszor, és valamennyi alkalommal idegesen jött vissza, míg nem egyszer kijelentette, hogy ő többé a sok degenerált, idióta anyuka közé nem megy, mert már az is irritálja, ha hallja, ahogy egymással beszélgetnek.
Tény, hogy nem atomfizikus feleségek élnek a szomszédságunkban, én jobban is tudom őket kezelni, viszont elég fárasztó, hogy mindig én megyek ki játszizni. Van valami ötlet, hogyan tudnám rávenni?
Én hordtam le a kölkeimet játszóterezni sokszor, és tényleg az anyukák voltak a legborzasztóbbak. Teljesen megértem a férjed.
Vagy szervezzetek apás napot a játszótéren, amikor mindenkit az apja visz le! Akkor nem kell azzal a sok besült agyú ősanyával egy levegőt szívni.
Egyrészt, ha minden másban segít, akkor ezt fogadd el tőle.
Másrészt őt se értem. Apuka vagyok, én mentem játszótérre a gyerekeinkkel. Míg a többi anyuka egymással beszélgetett, én a gyerekem közelében voltam: vagy őt hintáztattam, vagy vele beszélgettem, vagy kérdeztem hogy mit épít stb. Nem érdekelt, miről beszélgetett tőlem 5-15 méterre a többi anyuka, de az igazat megvallva, nem is nagyon hallottam.
Nem értem, a férjed minek foglalkozik azzal, hogy körülötte mások miről beszélgetnek. Az az ő dolguk. Ne füleljen és akkor nem hallja.
Én anya vagyok és 2x nem vittem játszótérre a gyerekeket, mert ki nem állhatom, az apjuk viszi őket és ezzel senkinek nincs problémája.
Hagyd békén a férjed ezzel a témával.
Szegény, miért akarod vele teljesen megutaltatni? Az én férjem is utalt oda menni.
Cseréltünk. Ő mosott meg teregetett, én meg mentem a lányunkkal a játszótérre szombatonkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!