Mikortól vittétek játszótérre a gyereket?
A kicsit 6 hónaposan, akkor kipróbáltuk a fészekhintát. Utána 8 hónaposan, amikor már ült, akkor hintázott már a rendes babahintában
10 hónapos korától rendszeresen jártunk vele, 12-13 hónapos korától a napirendünk része, csomó kis barátja van ott, akiket egész pici kora óta ismer. A kicsivel 5 naposan voltunk először, mert mentünk a naggyal. De ő nyilván még csak alszik a babakocsiban ilyenkor
9 hónapos volt amikor először levittem (most augusztusban). Már tudott mászni, ülni, térdelni, kapaszkodva lépegetni. A homokban turkálást, hintázást nagyon élvezi. Szeretni nêzni a többi gyereket ahogy játszik.
A fiam is a szájába vesz mindent. Első dolga lett volna egy marék homokot betömni, de időben megfogtam a kezét. Aztán a tobozra kattant rá...mindenáron meg akarta kóstolni. Résen kell lenni nagyon.
Most 1 lesz egy éves és még nem indult el, úgyhogy mióta hideg van csak hintázni vittem, és ha le is raktam csak minimális időt töltött a földön.
A nagyot önálló ülni tudástól. Mivel mászni télen tanult meg (és utána ülni), előbb nem lett volna praktikus. Egyébként csak 13 hónaposan tudott ülni, megkésett, gyógytornáztatott.
A kicsit 5 naposan, de nyilván nem játszani. Játszani szintén ülni tudástól, mert fészekhinta itt nincs (lakasunkban viszont van hinta). Neki ez 9 hónapos korára esett.
Amikor megtanult ülni, tudott mászni (úgy 9-10 hónaposan). Én viszem ilyen hűvösben is, még nem tud járni. Softshell overál van rajta, alatta harisnya és még egy rövid gatyót is kap, hogy melegben legyen a popója.
Kövekkel játszik, homokozik, hintázik, "mászókázik" (van olyan kicsiknek való, ahova fel tudja küzdeni magát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!