Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól vittétek játszótérre...

Mikortól vittétek játszótérre a gyereket?

Figyelt kérdés
1 éves a lányom. Eddig egyszer voltunk játszótéren, hintázott egy kicsit és ennyi. Kapaszkodva lépeget, még önállóan nem. Sétálgatni szoktunk babakocsival, azt szereti. Van sok játéka de néha olyan mintha unatkozna. Gondoltam levinném a játszóra. Csak félek, hogy már hüvös van és felfázik ha leül, plusz méh mindig a szájába vesz mindent.
2021. okt. 28. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor tudtak mászni és feltérdelni, kb 10 hónapos koruktól
2021. okt. 28. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Kèt hònapos volt a lányom, mikor először játszòtèrre vittem. Bevallom a három èves nagy tesò jobban èlvezte.
2021. okt. 28. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
1 évesen vittem először a kislányom, de ő már önállóan járt. Hintázott, bejárta a játszóteret, ennyi.
2021. okt. 28. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

A kicsit 6 hónaposan, akkor kipróbáltuk a fészekhintát. Utána 8 hónaposan, amikor már ült, akkor hintázott már a rendes babahintában

10 hónapos korától rendszeresen jártunk vele, 12-13 hónapos korától a napirendünk része, csomó kis barátja van ott, akiket egész pici kora óta ismer. A kicsivel 5 naposan voltunk először, mert mentünk a naggyal. De ő nyilván még csak alszik a babakocsiban ilyenkor

2021. okt. 28. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

9 hónapos volt amikor először levittem (most augusztusban). Már tudott mászni, ülni, térdelni, kapaszkodva lépegetni. A homokban turkálást, hintázást nagyon élvezi. Szeretni nêzni a többi gyereket ahogy játszik.

A fiam is a szájába vesz mindent. Első dolga lett volna egy marék homokot betömni, de időben megfogtam a kezét. Aztán a tobozra kattant rá...mindenáron meg akarta kóstolni. Résen kell lenni nagyon.

Most 1 lesz egy éves és még nem indult el, úgyhogy mióta hideg van csak hintázni vittem, és ha le is raktam csak minimális időt töltött a földön.

2021. okt. 28. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

A nagyot önálló ülni tudástól. Mivel mászni télen tanult meg (és utána ülni), előbb nem lett volna praktikus. Egyébként csak 13 hónaposan tudott ülni, megkésett, gyógytornáztatott.

A kicsit 5 naposan, de nyilván nem játszani. Játszani szintén ülni tudástól, mert fészekhinta itt nincs (lakasunkban viszont van hinta). Neki ez 9 hónapos korára esett.

2021. okt. 28. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Fél éves körül fészek hintába tettük. De mivel sok helyen nincs, így nem is igazán jártunk. Amikor már tudott ülni, akkor csak a babahinta volt neki való, de azt szerette is. Elmúlt egy éves, mikor a homokozót is megismerte. Jobbára akkor kezdtük játszótérre vinni.
2021. okt. 28. 14:54
 8/12 anonim ***** válasza:

Amikor megtanult ülni, tudott mászni (úgy 9-10 hónaposan). Én viszem ilyen hűvösben is, még nem tud járni. Softshell overál van rajta, alatta harisnya és még egy rövid gatyót is kap, hogy melegben legyen a popója.

Kövekkel játszik, homokozik, hintázik, "mászókázik" (van olyan kicsiknek való, ahova fel tudja küzdeni magát).

2021. okt. 28. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikortól tudott ülni, vittem minden nap. Öltöztesd fel rendesen és vigyél egy habtapi darabot, hogy arra üljön. Nem kell túlfélteni, hadd fedezze fel a világot.
2021. okt. 28. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Mászás időszakában ősszel néha mentünk, aztán télen a hidegben nem. Januárra tanult meg járni, onnantól mentünk célzottan játszóra, tavaszra használni is tudta az alacsony dolgokat.
2021. okt. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!