Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apukák hogyan reagáltak...

Az apukák hogyan reagáltak amikor kiderült 2 lányuk lesz?

Figyelt kérdés

Már van egy kislányunk és úton a hugi.🥰

Én örülök nagyon bármilyen nemű babának, csak egészséges legyen. Nem titkolom, mindig egy fiú és egy kislány felállás volt a szemem előtt, ha családalapításra gondoltam, ezt láttam a környezetemben is mindenhol, így nagyon szokatlan lenne két lány, pedig nálam lányosabb anyuka a földön nincs.😁 Imádom! Kicsit azért még ott a hiányérzet az öröm mellett is a részemről, hogy valószínűleg nem tudom majd milyen érzés, hogy van egy fiam, aki anyás. (Lányom apás.)

De a férjem... Embertelen módon reagált... Teljesen ki van borulva, leírthatatlanul csúnya dolgokat mondott. Ő fiút akart... Ráadásul lett is volna egy fiunk a kislány után, csak sajnos nagyon durva betegsége volt és meg kellett szakítani a terhességet. Undorítóan beszélt... A lényeg, hogy 2 lány gyerekkel ő kevésbé érzi magát férfinek, mert az ismerősei mindig beszólogatnak a lányos apukáknak (pl: "Mi van, nem bírtál fiút csinálni?"), meg nem bírja majd elviselni, hogy majd ha tinik lesznek a férfiak a nyálukat csorgatják rájuk. Ettől függetlenül imádja a idősebbik lányát.

Ti férfiak, vagy a férjetek hogyan reagáltatok arra, hogy 2 lányotok lesz?

2023. aug. 24. 07:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%
Bocs, de miért fogant meg egyáltalán a második, ha ilyen a férjed? Minek kellett még egy gyerek akkor?
2023. aug. 24. 10:54
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Nekünk nincs lányunk ellenben van 3 fiunk, sose agyalt azon mit szeretne, egyszerűen örült a fiuknak sőt a 3.nál mondta is, hogy szerinte csak fia lehet és nem bánja, jobban megérti Őket,könnyebb velük,rengeteg dolgot csinalhatnak együtt, nem is vágyik lányra. Most várjuk a 4.et aki egy igazi meglepetés csoda baba, még nem tudjuk a nemét, es hiaba igazi fiús apuka már mondogatja,hogy kiváncsi milyen egy kislánnyal.

Szerintem nem egészseges amit a férjed csinál, a legfontosabb,hogy egészséges, senki sem kevesebb attól,hogy csak lanya, vagy csak fia van.

2023. aug. 24. 11:31
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinném, hogy csak ennyi probléma van az illetővel.
2023. aug. 24. 12:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy az a probléma gyökere, hogy még nem dolgozta fel megfelelően az elvesztett fiú babát, azért ilyen paraszt? Amennyiben korábban nem mutatott ilyen viselkedést, szerintem megérne egy pszichológust / gyásztanácsadást, jól is kijöhettek belőle.
2023. aug. 25. 07:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Kerdező mi ujsag veletek? Megvan mar a kisbaba azota? Esetleg elhagytad mar a bunko ferjedet?
2023. dec. 30. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!