Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apukák hogyan reagáltak...

Az apukák hogyan reagáltak amikor kiderült 2 lányuk lesz?

Figyelt kérdés

Már van egy kislányunk és úton a hugi.🥰

Én örülök nagyon bármilyen nemű babának, csak egészséges legyen. Nem titkolom, mindig egy fiú és egy kislány felállás volt a szemem előtt, ha családalapításra gondoltam, ezt láttam a környezetemben is mindenhol, így nagyon szokatlan lenne két lány, pedig nálam lányosabb anyuka a földön nincs.😁 Imádom! Kicsit azért még ott a hiányérzet az öröm mellett is a részemről, hogy valószínűleg nem tudom majd milyen érzés, hogy van egy fiam, aki anyás. (Lányom apás.)

De a férjem... Embertelen módon reagált... Teljesen ki van borulva, leírthatatlanul csúnya dolgokat mondott. Ő fiút akart... Ráadásul lett is volna egy fiunk a kislány után, csak sajnos nagyon durva betegsége volt és meg kellett szakítani a terhességet. Undorítóan beszélt... A lényeg, hogy 2 lány gyerekkel ő kevésbé érzi magát férfinek, mert az ismerősei mindig beszólogatnak a lányos apukáknak (pl: "Mi van, nem bírtál fiút csinálni?"), meg nem bírja majd elviselni, hogy majd ha tinik lesznek a férfiak a nyálukat csorgatják rájuk. Ettől függetlenül imádja a idősebbik lányát.

Ti férfiak, vagy a férjetek hogyan reagáltatok arra, hogy 2 lányotok lesz?

2023. aug. 24. 07:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%

Picit csalódott volt, de nagyon igyekezett leplezni. Imádja mindkettőt, mióta a pici is megszületett. Nálam nagy törés lett volna ha így reagál.

Igaz, ő normális körökben mozog, ahol a lányok, nők nem másodrangúak.

2023. aug. 24. 07:42
 2/25 anonim ***** válasza:
97%

Bocsi, de hány éves a férjed, 13, hogy ilyen cukkolásokat véresen komolyan vesz?! Amikor eldöntöttétek, hogy gyereket vállaltok, gondolom ő is tisztában volt vele, hogy kétesélyes a neme, ami nem is befolyásolható, és ez senkinek sem a “hibája”, hogy újra lány lesz! Szégyellje magát a férjed, hogy ráadásul egy veszteség után nem azt nézi elsődlegesen, hogy egészséges a baba, hanem, hogy mi a neme!

Ha megszületik, egyébként biztosan imádni fogja, de azért nekem is rosszul esne ez a reakció. Szerintem beszélj a fejével, mert más, ha valaki csalódott, minthogy csúnyán és paraszt módon beszél a leendő gyerekéről kizárólag a neme miatt!

2023. aug. 24. 07:50
 3/25 anonim ***** válasza:
94%

3 lányunk van. Férjem nagyon örült mindegyiknél, ő igazi lányos apuka.

Imádja, hogy mindegyik rajong érte.

2023. aug. 24. 08:07
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Végtelenül primitív a férjed, de gondolom eddig sem az eszéért szeretted.
2023. aug. 24. 08:08
 5/25 anonim ***** válasza:
97%

Nálam ez válóok.

Nekünk egy lányunk van, és az én férjem inkább még egy lányt szeretne.

2023. aug. 24. 08:09
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Az én férjem nem sértődött meg ezen, jó vicc is lenne. Lányos apuka, az első gyereknél pont ő szeretett volna kislányt. A másodiknál volt egy ilyen gondolata, hogy hát örült volna egy fiúnak is, de ez egy gondolat volt csupán, nem is került szóba azóta. A második kislány is megszületett, és őt is rajongva szereti. Normális embernél szerintem ez kb így működik. Az ismerősi kör mondjuk szintén egy kicsit értelmesebb, nem cukkolják egymást azzal, kinek milyen nemű gyereke van, és szerencsére a nőket nem tartják másodrangú állampolgárnak, hogy ez problémát okozzon bárkinek is.
2023. aug. 24. 08:10
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon buta lehet a férjed, meg a baráti köre is.
2023. aug. 24. 08:16
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Hallanai se akart fiúról.az első lány után se:)
2023. aug. 24. 08:19
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem is tudom elképzelni, milyen körökben mozog a férjed, ahol ilyen sok ismerőse "mindig" beszólogat, ez tök abszurd.

Mi két kislányt akartunk, két fiunk lett, mindkét alkalommal kicsit csalódott volt a férjem, pláne másodjára, mert ugye több gyermekünk nem lesz, de akkor sem beszélt csúnyán, nem mondott rosszat, nem borult ki, csak kifejezte, hogy szomorú, mert sosem lesz lányunk.

Szerintem ez belefér, őrjöngés nem.

2023. aug. 24. 08:22
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Nekünk vegyes párosunk van, de végig úgy készültünk, hogy a második is lány. Soha egy rossz megjegyzése nem volt a férjemnek, ő választotta ki a nevét. Persze örült, hogy végül fiú lett, de a lánynak sem örült volna kevésbé. Aki ilyenen kiakad, az nagyon primitív és korlátolt. A baráti köre sem jobb.
2023. aug. 24. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!