Hogy reagáltatok amikor kiderül, hogy baba lesz? Párotok hogy reagált?
Ugráltam örömömben amikor megláttam a két csíkot :)
A párom bejött megmutattam a tesztet neki is,és felkapott és magához ölelt :) annyira jó érzés volt.
Tervezett baba volt,tudta hogy csinálom a tesztet,2 hét késés után csináltam,mert előtte,több negatív tesztem volt ciszta miatt,azt hittem újra az,de nem,pocaklakó volt :)
Boldog babavárást mindenkinek :)
35 hkm
Az első babánál majd kiugrottam a bőrömből, a szívem a torkomban dobogott:D Elterveztem, hogy veszek kiscipőt, vagy csörgőt, és azt adom becsomagolva, ehelyett kirontottam a budiból és az orra alá dugtam a tesztet:)
Mire ő: ez mi? Mondom minek látszik? Akkor... most... terhes vagy??? Vigyorogtam, ő bepánikolt:D Olyan édes volt, látszott rajta, hogy fel se fogja, de megijedt alaposan:) A 12. hetes uh-ig nem is hitte igazán, de azon úgy meghatódott, hogy meg is könnyezte:)
A második babánál szerepet cseréltünk, megcsináltam a tesztet, és bepánikoltam, nem is szóltam, először meg akartam emészteni:) 5 nappal később volt mikulás, addigra beszereztem a kiscipőt, be is csomagoltam és odaadtam. Na majd kiugrott a bőréből örömében, ujjongott, nagyon édes volt:)
Az az érdekes, hogy mindkét gyereket terveztük, mégis ilyen furán reagáltunk - ő az elsőre, én a másodikra:D:D:D
2 gyerek volt már, a 3. tervben, de csak 3-4 év múlva, amikor már visszamentem dolgozni, és a kicsi is nagyobb. (épp 1 éves volt májusban). Aztán nem jött meg, és pozitív lett a teszt. Sírva hívtam a férjemet. (ja, védekeztünk, egyszer szakadt ki a gumi, de nem aggódtam,mert nemsokára meg kellett jönnie, mondtam, kicsi az esély, szinte semmi). Eldöntöttük, nem tartjuk meg, a pici is kicsi még. (nem tudom, el tudtam volna-e vetetni, de ezt csak az érzi, aki élt át hasonlót). Aztán mondtam a dokinak, hogy nem. Elküldött azért még 1 uh-ra. Még jó, hogy feküdtem, azt mondta a nő, hogy ketten vannak. Megkérdeztem, viccel-e? Majd leestem az ágyról. A sors iróniája. Ha nem kell 1 gyerek, kapsz kettőt. Röhögőgörcs jött rám, kínomban. Férjemet hívtam, rá is.
Most vagyok 29 hetes.
kedves utolsó, könnyezve olvastam....
gratulálok!!!!!
terveztük a babát, 5 hónapja próbálkoztunk, amikor aztán pár napja késett, de a párom mondta, hogy még ne csináljak tesztet, még várjak - előtte volt már negativ tesztem meg volt h késett egy-két napot, szóval nem akarta,h csalódjak. De vasárnap reggel nem birtam tovább (akkor 3 napja késett), ő még aludt én meg felkeltem pisilni és vittem a tesztet.
Aztán befeküdtem az ágyba,magam mellé tettem a tesztet és próbáltam nem lesni mig eltelik az a pár perc. aztán ott volt a két csik :) egyből ráztam fel a páromat és az orra alá nyomtam a tesztet! persze szegény még fel se ébredt,azt se tudta hol van :) aztán örültünk, összebújtunk és tervezgetni kezdtük, hogy hogyan tovább, mit fog szólni a család, hogy fognak örülni ők is stb stb. :)
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!