Tényleg lehet venni olyan tesztet, ami megmondja a baba nemét?
Figyelt kérdés
Mennyire megbízható?
Az ára mennyi?
Csinált már vki ilyet?
Hol tudom beszerezni?
2012. okt. 26. 16:17
1/7 anonim válasza:
Igen lehet. habár azt nem tudom mennyire megbízható. Én erről tudok.
3/7 anonim válasza:
10 800 Ft-ért megmondja a 10. héttől? Hát pár hét múlva az orvos is megmondja ingyen. :-)
Már bocsi, de én nagyon soknak találom. Ennyi pénzből mennyi mindent tudnál venni a Kicsinek...
4/7 anonim válasza:
hát szerintem ennyit nem ér meg kedves kérdező. pár hét múlva a doki is meg tudja mondani ingyen, ezt a pénzt meg fordíthatod a kicsire később vagy elmehettek 4d-re, ahol szintén meg tudják mondani a baba nemét és még nagyobb élmény mint egy tesztre vizeletet csepegtetni :)
5/7 anonim válasza:
Azért érdekelne, hogy ezt hogyan állapítja meg vizeletből a teszt? Ha valaki esetleg tudja, akkor írja le, mert nagyon kamunak látszik!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 26. 21:36
7/7 anonim válasza:
Szia.
Én pont ma reggel csináltam meg és rózsaszín lett.Az ára postaköltséggel 7450 ft volt és a teszveszen vettem.
Én ilyet vettem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!