Más is volt úgy, hogy a 4d-s Uh-on nem mondták meg a baba nemét, gondolom ha látta volna az orvos, akkor megmondja?

Hány hetesen voltál? Lehet azt hitte,h már tudod. De miért nem kérdezted?
Én 1x voltam 28 hetesen de meg is mutatta kérés nélkül. Szerintem ha a 13.hét után voltál már mindenképp látnia kellett.

Első vagyok.
Nem értek hozzá természetesen de nekem olyan fura amikor ezt hallom valakitől,h. nem látták. Főleg 4D-n. Nekem a 12.héten megmondták,h. kislány (igaz 3D-vel)és azóta is minden egyes alkalommal megtudták mondani. Pedig nem is kérdeztem csak mondták,h. "tudjuk,már h. kislány"?
De genetikaira úgyis mész hamarosan ,nem?
Akkor majd hátha.
Üdv
36 hetes

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy megmondja ha látja. Még mindig sokan vannak, akik nem szeretnék tudni.
Ha én nem kérdezek rá a második gyerekemnél, nem mondja meg. Inkább úgy volt vele, aki tudni szeretné, az úgyis megkérdezi. Inkább minthogy lelőjje a poént.
Persze lenne egyszerű megoldás is, hogy a doki megkérdi tudni szeretné-e a kismama.
Az első gyerekemnél nem derült ki, hogy ki lakik bent, mert szégyenlős volt végig és kislány lett. Ő meglepi baba volt.
A másodiknál már a 12. héten azt mondta a doki, hogy 80%, hogy fiú és kisfiú is lett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!