Igaz az, hogyha a kismama sokat hány a terhessége alatt, akkor a kisbaba szervezete "erősebb, egészségesebb", mintha nem lenne rosszullét?
Én soha egyszer sem hánytam terhesen, és akkor nekem is mondta ezt valaki, hogy így aztán nem lesz egészséges a babám, meg gondok lesznek, stb.
Néztem is nagy szemekkel, hogy mi van. De statisztika ide vagy oda, szerencsére nem számokból állunk. Probléma- és rosszullétmentes terhességből született egy makk egészséges kislányom. Most 2 éves és köszöni jól van. :)
Egyszer sem voltam rosszul terhesség alatt,mégis 3 makk egészséges bigém van! Ha akarnám sem tudnám lelőni egyiket sem!! Szóval ez is egy népi hiedelem,mint bármely más terhességgel kapcsolatos dolog!
üdv:3lnys,25hkm
Ez érdekes...én a két fiammal kutya rosszul voltam 12 hétig fogytam 4-5-6 kilót mert enni se bírtam. Mindkettő nagyon jó immunrendszerű csak a legdurvább betegségek viselik meg őket, egyébként kutya bajuk , szinte alig betegek a nagyobb az oviból is alig hiányzott. A lányomnál semmi bajom rosszullétem nem volt, el se hittem szinte hogy terhes vagyok, és ő nagyon beteges. Gyakran lázas, csecsemőkorában szinte havonta kapott el valamit..
eddig erre nem gondoltam hogy lenne ilyen téren összefüggés..
A régi emberek is azt mondták, hogy ha sokat hányt az anya, hogy erős gyerek lesz. És azt is, hogy addig hány(ok), amig nem érzem mozogni a babát. Szóval elég sokáig hánytam:( Volt, hogy napi 5ször.Nagy és erős gyereket szültem :)
Saját véleményem szerint nem igaz. De ahogy az első írta, orvosi magyarázat lehet hogy van a dolognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!