Szerintetek mennyire lehet adni egy doki szavának, hogyha azt mondja 2 hét és meglesz a baba?
beindította a fantáziámat a dokinőm tegnap,
37 hetes vagyok, a hasam kezd leszállni,kisfiúnk lesz,második baba, a kislányomat túlhordtam 1 héttel..
ez a nő egy igazi boszorka.
már az első ultrahangon mondta hogy kisfiú lesz, mikor még csak egy kis pöttyike volt :)
igaza lett.
tegnap mondta hogy 2 hét és meglesz a baba.
ti elhinnétek ezt?
valakinek tapasztalat?
Hát vagy bejön vagy nem. :)
Dokim nekem azt mondta, hogy 4 kiló fölötti babám lesz és biztos a kiírt előtt jön.
Aztán terminus után 1 héttel érkezett meg és 3 kiló volt. :)
Pedig előtte mindenben nagyon ügyes doki volt, meg amúgy is nagy név a szakmájában és a városban, de hát őt sem jósnőből faragták. :)
Nem akarok negatív lenni, de csak egy példát írnék erre:
barátnőmnél ugyan ez volt.A kiírás előtt napon volt vizsgálaton.Mondta az orvosa,hogy ne aggódjon holnap ebből baba lesz.És lett is, de csak azért, mert úgy vizsgálta meg,hogy beindult tőle a szülés. :(
Hát ezt könnyű mondani, mivel 37 hetes vagy, valószínűbb, hogy tényleg megszületik 2 hét múlva, mint hogy nem.
Ehhez nem kell boszorkánynak vagy orvosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!