Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy reagáltatok, amikor...

Hogy reagáltatok, amikor kiderült, hogy babát vártok? És a párotok, amikor elmondtátok neki? Hogy mondtátok el?

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Terveztük és párom kezdett előbb gyanakodni, úgyhogy igazából egyszerre tudtuk meg,tesztet együtt ,, értékeltük". Párom nézte a tesztet és mondta hogy hű mi ilyet is tudunk?Én meg, hogy ez a teszt gagyi, lehet nem is pozitív.Vegyunk másikat.2 évig vártuk rá 😂
2021. márc. 4. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Együtt néztük meg az eredményt, ültünk és néztünk ki a fejünkből, hogy most mi lesz
2021. márc. 4. 10:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én kicsit bepánikoltam, hogy akkor ez innentől élesben megy és nincs vissza, de örültem. :D

Férjem csak megnézte a tesztet és mondta, hogy "hűha". De ő is örült.

2021. márc. 4. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Terveztük, de több hónap sikertelenség után és számos negatív teszt láttán, nem hittem a szememnek. Sírni kezdtem és össze rogytam nevetve, te jó ég most mi lesz. :D Férjem dolgozott, mikor haza ért a hírrel fogadtam, mindketten sírtunk, örömünkben.
2021. márc. 4. 10:26
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Sejtettem, hogy pozitív lesz a teszt, mégis valami hitetlenkedő örömet éreztem: hát sikerült 8 hónap után. Emlékszem, belenéztem a fürdőszobatükörbe, és hangosan kimondtam: terhes vagyok. Aztán a férjem orra alá dugtam a (megmosott!) tesztet, és ő hatalmas vigyorral: hát sikerült?? De volt az egészben mégis valami nagyon természetes, olyan hát persze! élmény.
2021. márc. 4. 10:42
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nemvárt napján negatív volt a tesztem,szóval elkönyveltem azt is sikertelen hónapnak. Aztán már mikor 5 napja késett mondtam hogy jó ellövök egy tesztet és iszok vörösbort,hogy gyorsabban megjöjjön a mensim(mindig beválik nekem ez a praktika). Hazaértem megcsináltam a tesztet, ami pozitív volt. Hát én leültem a kád szélére és csak néztem ki a fejemből. A párom csak este jött haza, alig bírtam kivárni :) Ágyba fekve mondtam el a nagy hírt amit először nem hitt el, aztán mutattam a halványka tesztem és még akkor is kételkedett. Aztán utána olvasott hogy a halvány pozitív is pozitív és akkor már örült :D
2021. márc. 4. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nemvárt napján full negatív volt a tesztem. Sajnos előtte hónapban volt egy spontán vetélésem, így nem is számítottam újabb terhességre. 4 nap múlva mégis teszteltem még egyszer, mert furcsa volt, hogy nem jött meg.

Emlékszem, új lányt tanítottam be a munkahelyen és 8 órára kellett volna mennem szombaton, de ő elfelejtette, hogy hétvégén később nyitunk, és 5.30-kor felhívott, hogy hol vagyok. Szóval hajnalban duzzogva mentem ki a mosdóba, megláttam a tesztet és megcsináltam.

Kontaktlencsét viselek, de nem volt berakva. Ránéztem, hát ez negatív, ahogy sejtettem. Felraktam a tesztet a wc tartályra, majd mielőtt kimentem volna (kb.2 perc telt el), hunyorogva észrevettem valamit.

Rohantam be a még alvó férjemhez óbégatva, hogy keljen fel. Mutogattam neki, hogy ő lát-e valamit, mert én vak vagyok.

Álmosan rámnézett: kisfiú lesz, azt érzem. És VISSZAALUDT szinte azonnal. Nem hittem a szememnek és elkezdtem párnával csapkodni, hogy ezt komolyan gondolja-e 😂

Egyébként kislány lesz, most 16-ára vagyok kiírva :)

2021. márc. 4. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre sikerült, de a hiába mutattam neki a halvány pozitívat ő nem látta. Aztán erős lett a csík, 8 hetesen elmentem dokihoz és még akkor is azt mondta, hogy majd ha a doki is megerősíti.

Aztán végül a 12.heti ultrahangon fogta fel teljesen, addig valahogy úgy bolt vele, hogy hiszi is meg nem.

Tervezett baba, imádjuk egymást, de fura hogy nem tudta elhinni. Nem tudom mi volt ez nála.

2021. márc. 4. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon régóta vártunk rá, a ciklus végén rutinból tesztelek, nekem onnan derült ki. Először elég halvány volt, úgyhogy még egy hétig nem szóltam a férjemnek, csak tesztelgettem reggelente, és azon töprengtem, hogy vajon lehetséges-e, hogy már teljesen megkattantam és csak odaképzelem a második csíkot. Még hónapokkal később is voltak olyan gondolataim, hogy lehet, hogy csak beképzelem magamnak az egész terhességet orvosokkal, leletekkel, magzatmozgásokkal együtt. Szóval nehéz volt megszokni, hogy végre tényleg sikerült.
2021. márc. 4. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tervezett baba volt,első terhességem missed ab lett. Amikor megint terhes lettem, előtte nap összevesztem a férjemmel valamin. Reggel sem tárgyaltunk. Magammal vittem a tesztet,ő nem látta. Majd mikor pozitív lett, csak odanyomtam elé egy szó nélkül. Azt a meglepett arcot.. utána meg az örömöt. A vetélés miatt aggodalommal teli örömmel vártuk a 9 hónap végét és szerencsére egészséges kisfiúnk született. :)
2021. márc. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!