Ti erre hogyan reagáltatok volna? A kérdés bővebben lent.
Aki kiabál az utcán és csúnyán beszél, annak beteg a feje, el kell kerülni. Én ezt tanítom a gyereknek, nehogy aztán valami elmebeteg elverje, megkéselje, vagy simán kilökje az autók közé.
Én is utálok emberek között elmenni, de aki ilyenért beszól hangosan és durván, az mentálisan beteg.
Nem csak a visszatámadás “védekezés”, amit te csináltál, az sértés volt, támadtál, amit a gyerek csinált az oviban, az hárítás.
Rosszul reagáltál, de ő az oviban jól, mert nem azt mondta, hogy te vagy gyenge, hanem azt, hogy én nem vagyok.
Részeg embernek, idiótának nem szólunk vissza. Most konkretan nekinokoztal örömöt egyreszt azzal, hogy reagaltal ra, masreszt meg azzal, hogy sikerült úgy felbaxnia, hogy még délután is ezen jár az agyad. Hidd el, a legértelmesebb és emellett a számára legsertobb reakció épp az, ha nem reagálsz. Ha a gyereked meg később kérdez erről valamit, akkor lehet mondani, hogy a bácsinak biztos rossz napja volt, nem kell az ilyennel törődni.
Nekem anno úgy tanítottak, hogy egymás mellett haladjunk. Ez a logikus. A gyereket is el tudom kapni ebben az esetben ha valami gond lenne. Meg nekem amúgy isnuyg logikus, hogy ha nem egyedül vahyok,akkor a társaságommal egymás mellett haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!