Ti mit reagáltatok volna erre?
Figyelt kérdés
Kint voltunk ma a játszótéren, én ültem a padon, mire egy 3-4 éves kisfiú odarohant hozzám, és azt üvöltötte nekem, hogy P*CSÁN RÚGLAK! Köpni-nyelni nem tudtam. Soha nem láttam még ezelőtt azt a gyereket, semmit nem csináltam, ami őt zavarhatta, tényleg egyszerűen csak ültem a padon. Az anyja persze még annyit sem mondott, hogy ejnye. Ráadásul a kisebbik fiam hallotta és sikeresen eltanulta ezt a szép kifejezést. Kíváncsi lennék, ti erre hogy reagáltatok volna. Mit tettetek volna? Vagy nem foglalkoztok vele?2014. aug. 10. 18:02
1/7 anonim válasza:
semmit nem tettem volna, 3-4 évesnek nem állnék neki papolni.
az enyémnek magyaráztam volna el, hogy ez amit mondott, nagyon butaság, mivel ő okos, ezért ő felejtse is el, nem mondunk ilyet...
2/7 anonim válasza:
A liberális nevelés újabb példánya. Én megfogtam volna a gyereket és odavittem volna az anyjának. Továbbá megmondtam volna neki, hogy legyen szíves és nevelje meg Mauglit, ha már szemmel láthatóan majmok között nevelkedett.
3/7 anonim válasza:
Szóltam volna a kedves anyukának!
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arra gondoltam, hogy a háromévesnek magyaráznátok-e. De ott volt az anyja is mellettünk, aki egy szót sem szólt erre az egészre, pedig látta és hallotta.
Az enyémnek természetesen elmagyaráztam, és nem használja, de attól még nem örülök, hogy tud ilyen kifejezéseket.
2014. aug. 10. 18:18
5/7 anonim válasza:
Lenyomtam volna egy sallert... az anyjának.
6/7 anonim válasza:
Aaaaaaaaz igen!
Én is szóltam vna az anyának, h meg kéne nevelnie a gyerekét.
Egyébként meg nagyon durva, h mennyi sok neveletlen gyerek van. Sőt...a neveletlen nem is a helyes kifejezés.
7/7 anonim válasza:
Én raszoltam volna és rendre utasítottam volna az anyja Füle hallatára. 3 éves ne beszéljen igy egy felnőttel! Kar ezen filozni, bunkók mindig is voltak és lesznek is. Nem válthatod meg a világot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!