Ti hogy reagáltatok volna erre?
Tegnap délután jöttem hazafelé és egy család haladt előttem a járdán 2 kislánnyal. Mikor mögéjük értem, a kisebbik (kb 7-8 éves lehetett) visítva kiabálta, hogy tűnés! Először nem is gondoltam, hogy ezt felém intézi, de mikor megelőztem őket, folytatta az üvöltést, hogy "ez a lány mégis mi a francot képzel magáról?" mindezt azért, mert elhaladtam melltük a járdán. Az anyuka meg még kedvesen válaszolt is neki, hogy " a lány biztos megy bulizni". Én csak annyit tudtam válaszolni hirtelen, hogy a lány siet haza a kisbabájához. Én őszintén teljesen elhűltem rajta, hogy ilyen hisztis kis sz.rosok vannak, akik idegen emberekkel szemben ilyen hangot engednek meg maguknak. Egyébként 28 éves felnőtt ember vagyok, de tény, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, na de akkor az anyukának hagyni kell, hadd sértegessen és ordibáljon a gyerek?
Ti mit reagáltatok volna ilyen esetben?
Semmi közük hozzá hova megyek és mit csinálok.
Az anyjának meg mondtam volna, hogy nevelje meg a gyerekért, mert ilyenért otthon kapnék 2 nagy pofont.
Rossz gyerek nincsen, csak rossz szülő.
BUÉK :)
Üdv: 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!