Ti mit reagáltatok volna erre?
Azt én is hülyeségnek tartom hogy 1 éves kora előtt ne kapjon semmilyen tejterméket, de azért nem 2 hónaposnak.. A tápszer nyílván sokkal jobb de ő tudja ő dolga...
Kisfiam 8 hónapos de ő már kap krémtúrót, túrórudit egy jó ideje és semmi baja tőle imádja. Én is kaptam anno ennyi idősen és a 3 tesóm is még sem lett bajunk belőle...
Régen tehéntejet adtak a babáknak mikor nem volt elérhető a tápszer.. (forralva) és mégis felnőttek..
De a bolti tejnek nevezett vacak.. hááát
Semmit, ő dolga. Szokj hozzá. Ha valaki ennyire konkrétan kijelent valamit, akkor nem vár ellenérvet, sőt fel is háborodik ha elmondod a véleményed. Sajnos én is tapasztalom. Vannak emberek akik nem is hajlandóak megfogadni vagy mérlegelni tanácsokat. Néha nagyon rossz , pláne amikor látod, hogy rosszat tesz.
A tejjel egyébkén nem biztos nem nyilvánvaló hogy kárt okoz a babánál, kétesélyes. De lesz az életben még olyan akivel találkozol és valamit nagyon durván máshogy csinál, mint amit te elképzelni se tudnál, ráadásul negatív következményei vannak, de a szeme előtt van az ego és a napellenző és elhajt ha véleményt vagy tanácsot mondanál. Jobb csendben maradni. Még ha fáj is.
Nem egyformán gondolkodtok, az ő babája, mindenki úgy csinálja, ahogy neki megfelelő, ahogy jónak látja és mindenki annak viseli a következményeit, ahogy tesz, nevel.
Én tápszert adtam a fiamnak, mégis tejfehérjeallergiás és sokára is derült ki.
Én is, Hugom is hasfájós az voltunk. Doktornő írt fel tápszert, azt tanácsolta Anyunak ne szoptasson, attól fáj a hasunk.
Tápszert nem ettük meg, maradt a tej, a tejbegríz.
Semmi allergiánk nincs semmire, semmi bajunk nem lett a tejtől, mint akkor, és azelőtt sok sok gyereknek!
A férjem annyának nem volt teje, 1 hónapos korától tehet kapott darált rizzsel sűrítve!
Régen ezeket tanácsolták, ez volt a bevált szokás, hogy ha nincs tej, ott a tehén, kecske tej.
Ma már tápszert itat mindenki még a 3-4 évessel is!!!
Ez a tápszer tényleg nagy biznisz....
Mindenki úgy csinálja ahoy akarja, azt ad, akkor a gyermekének mikor akarja...
Ezek az emberek kisebbségi komplexussal küzdenek, ezért hiszik magukat okosabbnak minden szakembernél. Valójában fogalmuk nincsen semmiről.
A tejtől annyi történik, hogy más összetételben és arányban kapja a tápanyagokat, nyomelemekt, mint amire egy csecsemőnek szüksége van. Na most, mivel ez még a hozzátáplálás előtt történik, valószínűleg vitaminhiányossá válik egy idő után, illetve a kálcium és nátriumszint túl magas lesz a vérében. Megfelelő cukor hiányában az idegsejtek nem fejlődnek megfelelően.
A legnyomósabb érv az, hogy a tehéntej a borjúnak van, nem az embernek. Más a szükséglete a borjnak, mivel neki hamar talpra kell állnia, viszont az idegrendszere nem igényel annyi energiát, cukrot, mint a csecsemőé.
Én csak annyit mondanék ennek a lánynak, hogy a tehéntej a borjnak készül és nem a gyerekének. Ha azt ad neki idő előtt, akkor vállalja ennek a következményét is. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor nem erőltetném tovább. Ezt neked is el kell fogadnod, bármennyire is nehéz. Az ő gyermeke és Te nem tudsz minden gyereket megmenteni az anyja hülyeségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!