Te hogyan reagáltál mikor kiderült, hogy terhes vagy?
Mi még itt csak próbálkozunk a Teherbeesés menübe elcsípni s gólyát... úgyhogy ezt a kérdést a Terhesség menübe kellett volna tegyed :)
De én biztosan örülnék,ha végre jönne már a gólya Ùr :D
Mindhárom alkalommal először kétségbeestem;)
Okom nem volt rá, mert évek óta házasságban éltem, mégis:)
Fél 12-kor teszteltem éjszaka. Előtte eszembe se jutott, csak próbálkoztunk.
Aznap is csak azért vettem tesztet, mert jött egy megérzésem, hogy meg kéne nézni mi a helyzet oda bent :)))
A legjobb barátommal (egyben munkatársammal) vettem meg a patikában a tesztet. Mókás volt! :)))
Szóval halványan, nagyon halványan, de ugyan ott volt a jelecske.
Nem mondtam el a páromnak, anyukámnak küldtem egy sms-t.
Elmentem rá pár nappal orvoshoz, ahol hüvelyi uh-n észre vették a kis szedert, ami épp 6 hetes volt.
Aznap nem mentem dolgozni. Vettem egy képkeretet az ikeába, egy kocsi cipőt a Brendonba és egy rahedli baba-mama újságot és katalógust.
Becsomagoltam szépen és vártam az estét. A páromnak napközben mondtam, hogy este menjünk étterembe.
Ott adtam oda neki a csomagot. Megkérdezte, hogy miért kapja, én pedig azt mondtam, hogy egy kedves ismerősével találkoztam ma délelőtt és ő küldte.
Amikor kibontotta elkezdett könnyezni és a végén már bőgött. Nagyon meghatódott. Körülöttünk mindenki gratulált és kaptunk két pohár fagyit is ajándékba.
Hát, én berosál-nék :)
Bár már próbálkozás alatt van de tuti nem elsőre fog összejönni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!