Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?! SOS!

Ugye nem vagyok terhes?! SOS!

Figyelt kérdés

A menzeszem másfél hete késik, előtte pedig egyszer úgy szexeltem a barátommal, hogy csak a végén vettük észre: elszakadt a gumi. Nőgyógyászhoz is el akarok menni, de szabadságon van, és csak jövő hét után lesz elérhető. Vegyek terhességi tesztet? Nem akarom, hogy a szüleim megtudják a dolgot, mert lehet, hogy nem is igaz. Ennyit késhet a menzesz baba nélkül? Mit csináljak? Mit csináljak, ha terhes vagyok?? SOS!

L,17

2012. okt. 5. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:

És mégis miért nem mentetek egyből tablettáért, mikor észrevettétek, hogy kiszakadt a gumi?

Lehetsz terhes, de lehet a stressz miatt is a késés. Vegyél egy tesztet.

2012. okt. 5. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:

A menzesz sok mindentől késhet, nemcsak hetekig, hanem még tovább is, de ha volt egy együttlétetek, amikor kiszakadt a gumi, akkor elég nagy a valószínűsége a terhességnek. Ilyenkor mondjuk létezik a 72 órás tabletta is és akkor nem kéne most aggodalmaskodni, de ez a ti dolgotok. Vegyél egy tesztet, ha pozitív, akkor pedig irány a doki!

És bármennyire is félsz a szüleidtől, ha terhes vagy, akkor azt muszáj lesz elmondanod nekik és utána lehet gondolkodni, hogy megtartod vagy elveteted.

2012. okt. 5. 17:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Elvetetni semmiképp sem akarom. Ha ne adj'Isten terhes vagyok, nem lesz abortuszom. Igen, de ez a baj, hogy ha akarok venni terhességi tesztet/fogamzásgátlót, stb-t, akkor a szüleimtől kell kérnem rá pénzt, ez viszont olyan kellemetlen téma. De muszáj lesz beavatnom őket...
2012. okt. 5. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérj valami másra pénzt. A DM-ben 400 ft-ért van teszt.... Ha negatív, megnyugszol és másnap megjön!

Azt lehet tudni, hogy az előző menzeszedtől kb hány napra voltatok együtt a barátoddal?

2012. okt. 5. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz terhes, de nyugi nekem is másfél hetet késett múlt hónapban! Teljesen beparáztam hogy terhes vagyok, egy idő múlva tüneteket is produkáltam. Aztán belenyugodtam, de jó, jön a 3. baba. Egy reggel mondom, megyek a Dm-be veszek tesztet, erre mi történik? Megjött:) Csak ne stresszelj rajta, a stressz is oka lehet, ha késik!
2012. okt. 5. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél tesztet mihamarabb, kérj pénzt valami másra, mondj kicsit nagyobb összeget és vegyél mellette egy tesztet, tényleg csak pár száz forint. Ha negatív megnyugszol, ha meg nem akkor kitalálod hogy mondod el. Ne félj semmitől, minden meg fog oldódni, reméljük a szüleid is segítenek majd. Legközelebb viszont figyeljetek jobban a védekezésnél.
2012. okt. 5. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha kiszakad a gumi bakker, akkor esemény utánit kell venni!

"ez viszont olyan kellemetlen téma"

Hát gratulálni tudok a sok eszedhez. Inkább szüljék 17 évesen gyereket azért, mert "olyan ciki elmondani anyunak".

Hát az eszem megáll..

2012. okt. 5. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Felelőtlen vagy, még hogy ciki... más meg mit meg nem adna, hogy babája legyen, te meg szórakozol itt azért, mert ciki...

Na mindegy, nem tisztem téged megkövezni. Mondd meg a párodnak, hogy vegyen neked tesztet. Így anyukádnak sem kell hazudnod. A párodnak meg illendő lesz beszállni már az elején a közösbe, ha van gyerek.

Legközelebb esemény utáni, vagy ha azt nem akarsz, akkor vegyél fog.gátlót. Általában 6-7 ezer forint 3 hónapra.

2012. okt. 6. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!