Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez hogy viszonyulnátok?

Ehhez hogy viszonyulnátok?

Figyelt kérdés

3 gyerekünkkel és a férjemmel elmentünk szilveszterezni a férjem barátaihoz.

A férjem eltávozott olyan fél óra múlva. Hívtam és mondta nemsokára jön. 2 órát voltam ott a gyerekekkel ha nem többet. Aztán hívtam ha nem jön, akkor hazamegyek.

Nem jött. A gyerekeket felöltöztettem és eljöttünk. a barátja felesége hívta már és természetesen immár úton repesztett visszafelé. Vissza én speciel nem mentem, gyermekeimmel hazajötünk. Hazajöttem a gyerekekkel. Engem én vagyok most (is) a hibás és rosszul esett. Végül nem jött utánunk.

2023. aug. 21. 08:06
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

20

Nekem nincs elég pénzem sajnos, neki van elegendő, de nem sok. És lehet a bíróság emelett dönt ha jogi úton nézzük. Az elején nem volt ilyen, nem tudom mi történt vele, de fokozatosan romlott az állapota, romlik. Nem viccből szültem 3 gyereket. Ekkora vidám családot akartunk még akkor. Akkor teljesen jó volt minden, nem számítottam erre, meg lehet ő sem. Nem tudom. Ezért vagyok tele kérdésekkel. Egy gyerekhez nem csak anya kell, apuka is. ezért vállaltam úgy, hogy ketten boldogoljunk nem 1, hanem 3 gyerekkel, ami sikerült is egy ideig aminek váratlan okát nem tudom.

Többieknek:

Próbáltam beszélni vele erről, de sírni szokott gyakran, azt mondja hagyjuk, látom szenved. De ezt ittas állapotban szokta. Valamikor aggresszív ilyenkor, de minket sosem bánt, hanem magát szídja, persze volt hogy pohár meg tányér meg ami ott volt azt csapkodta, de mindig újat vett és bocsánatot kért. Nem értem. Nem lehet hogy mentális beteg valami major depresszió vagy hasonló?

2023. aug. 21. 11:48
 22/31 anonim ***** válasza:
56%

"Nekem nincs elég pénzem sajnos, neki van elegendő, de nem sok."

De ha ez a helyzet, akkor nem vállalsz gyereket! Majd csak akkor, ha már van egy biztos háttered + olyan munkád, hogy akár egyedül is megoldhasd a helyzetet!

"Az elején nem volt ilyen, nem tudom mi történt vele,"

Igen, általában az elején sosem ilyenek... De nem féletlen, hogy a házasságok több, mint fele (!) végződik válással.

"Egy gyerekhez nem csak anya kell, apuka is. "

És szerinted a gyerekeidnek egy ilyen apára van szükségük?

Nekem kicsit úgy jön le, hogy ti az átlag magyar tanulatlan réteg vagytok.

Vele fogsz maradni, mert nyilván nincs más választásod, anyagilag sem boldogulnál, gondolom, csúnyácska is vagy, mert három gyerek után sok időd nincs magadra, a külsődre.

Megy majd ez, hogy apuka esténként részegen balhézik egyet, aztán megy mindenki aludni. Felnőnek a gyerekek, aztán viszik tovább ezt a csodás mintát. De ja, kell a csok, meg a babaváró a sok magyar családnak.

2023. aug. 21. 11:54
 23/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok irigy.

Van férjem és két kislányom. Boldogok vagyunk, ennek ellenére tudom, ha beütne a krach bármi miatt, egyedül is boldogulni fogok a gyerekekkel. Mert nem a pucér fenekemre szültem őket, mondván, hogy majd a férjem biztosítja a pénzt...

28 évesen mentem férjhez és lettem anyuka.

Előtte diplomát szereztem, tanultam és dolgoztam külföldön is, olyan karrierem lett, hogy nem hónapról hónapra kell élnem, bérből. Van egy lakásom, ami 1/1 az én tulajdonom, így ha válnánk, akkor sem kéne azon gondolkozzak, hová menjek a gyerekekkel, hogyan oldjam meg... Van megtakarításom, befektetéseim, mert tudom, hogy a "boldogan élünk örökké" manapság nem egy túl biztos elképzelés.

23-as válaszoló, javaslom, hogy a bomba testeddel való foglalkozás mellett egy kis illemtanra is szánj időt, valamint nem ártana, ha az indulataidat is megtanulnád fékezni! :)

2023. aug. 21. 13:20
 24/31 anonim ***** válasza:
22%
Huuu utolso...mert magyarországon így megy.Mindenkinek van félre tett pénze,meg egy plusz lakása végszügség esetére.🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 21. 13:50
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem, sajnos nagyon sok helyen nem így megy az országban. Mert az emberek primitívek és buták, reménykednek abban, hogy "majd jobbra fordul minden", "majd megoldódik".

Nem, semmi nem lesz jobb, ha te magad nem veszed a kezedbe a dolgokat. Mert az életben nem lehet a véletlenre alapozni. Igen, van, hogy jól jön ki a lépés és szerencsés vagy, na de erre szülni 2-3-4 gyereket...? Butaság.

Félretett pénz nélkül gyereket vállalni pedig egyenesen öngyilkosság. Kérdező a tökéletes példa!

2023. aug. 21. 14:39
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha ÉRTED önmagától nem akart változni, akkor miattad se fog. És fix, hogy nővel volt.
2023. aug. 21. 18:22
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha mindenki arra várna ,hogy legyen félre tett pénze a gyerekhez,akkor kihalnának a magyarok.
2023. aug. 21. 20:22
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem, csak az a réteg, amelyiknek ki is kellene.
2023. aug. 21. 21:07
 29/31 anonim ***** válasza:
30%

Milyen suttyo vagy.Mit gondolszz mindenki gazdaggnak születik?😡😡Szép is lenne ....csak tudod anyuci meg apuci nem mindenkinek tol a se..gge alá házat meg autót.

2023. aug. 21. 21:43
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező,nem rosszból,de nekem is furcsa az egész kérdés. Augusztus van,ez hogy jött pont most fel? Eddig nem gondolkoztál ezen? Meg nincs infó arról se,hogy most azóta élitek a boldog életet,minden oké,most meg ez egyszer csak ez feljött,ami ezer éve történt? Vagy hogy azóta mi történt,beszéltetek róla,de akkor mi miatt jött ma ez fel?Mi hozta ezt most elő? Lehet én vagyok már fáradt és nekem homály az egész,de sok a kérdőjel.. elsőnek azt hittem januári kérdést nyitottam meg.
2023. aug. 21. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!