Ehhez hogy viszonyulnátok?
3 gyerekünkkel és a férjemmel elmentünk szilveszterezni a férjem barátaihoz.
A férjem eltávozott olyan fél óra múlva. Hívtam és mondta nemsokára jön. 2 órát voltam ott a gyerekekkel ha nem többet. Aztán hívtam ha nem jön, akkor hazamegyek.
Nem jött. A gyerekeket felöltöztettem és eljöttünk. a barátja felesége hívta már és természetesen immár úton repesztett visszafelé. Vissza én speciel nem mentem, gyermekeimmel hazajötünk. Hazajöttem a gyerekekkel. Engem én vagyok most (is) a hibás és rosszul esett. Végül nem jött utánunk.
"Átugrott máshova, és ott ragadt? Gondolom lecsúszott pár sör/rövid ital.
Egyébként én hasonlóan reagáltam volna."
Szó szerint így gondolom.
5
Igen mert még "kapcsolatban vagyok vele" mert valahol szeretem még és a gyerekek is szeretik őt felnéznek rá, nem akarom elrontani az életüket... ez egy régebbi esemény egyébként, valóban ahogy írtad csak tanácsot szeretnék kérni. Elnézést.
9
Igen.... de leginkább a gyerekek miatt mert hova menjünk? Nincs elég pénz, lakás? Megélhetést sem tudom rendesen fizetni mert megint visszakanyarodok hogy egyedül nem tudom eltartani a 3 picimet. És imádják az apjukat, persze.
Kényszerkapcsolatba nem akarok belmenni csak az anyagiakért nem olyan vagyok "sajnos", de ha olyan lennék lehet a gyerekeimnek jobb lenne lehet mert akkor legalább lenne normális életük ha egyáltalán a válóper meg minden velejáró dolog sikerülne. Itt 3 gyermekről van szó nem 1-ről. Nem tudok mit kezdeni... igen. Azóta ebben a sz*rban vagyok, de hát persze "eladni" magam meg nem akarom és nem is fogom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!