Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves kamaszlányomnak néger...

17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
84%

Ha a lányod őt válaszotta fogadd el. Ő jár vele nem te. Persze azért ismerd meg mielött így bőrszín alapján itélkezel.

Fehér fiú is kihasználhatja őt.

2010. máj. 22. 13:28
 2/68 anonim ***** válasza:
83%

Ember függő. Ha rendes a lányoddal és szereti fogadd el.

Lehet egy fehér fiú agresszív, link stb...

Annál sokkal jobb. Nem bőrszín függő.

Még csak 17, nem valószínű, hogy ő lesz a férje.

Ha ellenzed annál rosszabb. Ha látja hogy elfogadod hozzád fordul ha kérdése van.

3/68 anonim ***** válasza:
87%
Én sehogy, nem vagyok rasszista. Ha szeretik egymást, és boldogok, akkor nyugodtan.
 4/68 anonim ***** válasza:
85%
legyenek boldogok.ha tiltod annál rosszabb.
2010. máj. 22. 13:37
 5/68 A kérdező kommentje:
Tegnap jött oda hozzám nagyon boldogan és kezdte mesélni, hogy randira hívta a fiú. Mindaddig vele örültem amíg nem mondta, hogy néger a srác. Intelligens, okos, szinte felnőtt lányom van, attól nem félek, hogy buta srác lenne. Itt igazából a bőrszínnel van a gond. Elég konzervatív a család, az apukájának nem is mertem elmondani, mert szerintem kapásból agyvérzést kapna, hogy az ő kicsi lánya mellett egy nagy néger srác feszít. És bevallom én sem vagyok ezzel a ténnyel kibékülve, annyi helyes fehér bőrű fiú van, miért egy néger kell a lányomnak?! Ezt a lányomnak is az arcába vágtam, később rájöttem, hogy nem kellett volna, mert lehet, hogy elvesztette felém a bizalmát. Támogatásra számított és arra, hogy vele örülök én pedig ehelyett ráförmedtem. Mégis mit csináljak?
2010. máj. 22. 13:39
 6/68 anonim ***** válasza:
82%
én elhivnám a srácot,persze ha ő is akarja és bemutatnám apukának is .lehet ha megismeri jobb lessz.
2010. máj. 22. 13:43
 7/68 anonim ***** válasza:
89%

Vágj hozzá jó arcot. A lányod miatt. Tudhatja, hogy örülsz neki, de azt is tudnia kell hogy elfogadod.

Még nagyon fiatal, biztos lesz még több barátja. Gondolj erre.

2010. máj. 22. 13:43
 8/68 anonim ***** válasza:
84%

Elírtam..

Nem örülsz neki

2010. máj. 22. 13:44
 9/68 anonim ***** válasza:
87%
Ha felnőtt gondolkodású nyugodtan beszéld meg vele mi a véleményed, de mindenképp támogasd őt. Hisz a lányod, aki szerelmes. Ne fordítsd magad ellen. Lehet pár randi után már nem is tetszik neki. Mint ahogy ez a fehér srácokkal is előfordulhat. Akkor viszont ott leszel mellette.
2010. máj. 22. 13:48
 10/68 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Én nem látok semmi rosszat a dologban, viszont ha már így alakult akkor ne törj rá megint, hanem kérdezgesd mi volt a randin, hogy volt. Ne erőltesd hogy ' úr isten kislányom én nem úgy gondoltam amit mondtam' meg ilyenek, hanem inkább tedd félre a dolgot és kérd meg meséljen róla valamit meg ilyenek. Hogy vissza nyerd a bizalmát.
2010. máj. 22. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!