Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves kamaszlányomnak néger...

17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim válasza:
93%

Serintem engedd meg neki hogy járjon vele.Gondolj arra hogy ő nem élete szerelme.Amúgy a fiú hány éves?Lefeküdtek már?

33/Anyuka

2010. máj. 23. 15:14
 22/68 anonim ***** válasza:
53%

ha annyira nembírod a "feketéket" cstlakoz a fehér hatalomhoz

2010 évet írunk:)

sötétbőrü az elnöke amerikának... stb :D

csak anyit kérek írd le miért nem szereted a feketéket??

2010. máj. 23. 16:11
 23/68 anonim ***** válasza:
27%
Fasz hiányos és nagy kell neki....
2010. máj. 23. 16:29
 24/68 anonim ***** válasza:
60%
Bár mondjuk mostanában divat külföldi sráccal/lánnyal járni, mert "egzotikum". De közel se biztos, hogy a néger fiúval fog összeházasodni, meg leélni az életét.
2010. máj. 23. 16:51
 25/68 anonim válasza:
20%

imádkoznék hogy csalódjon benne és minél hamarabb szakítsanak

Mindenki maradjon meg a saját fajtájánál!

2010. máj. 23. 19:51
 26/68 anonim ***** válasza:
96%

Az én lányomnak roma barátja van már 2 éve, a fiu egyetemre jár, jol tanul, illemtudó és nagyon szeretjük, arról nem beszélve hogy soha nem vesztek még össze a lányommal! A másik: ez a fiu jobban eszébe tartja az én és a férjem névnapját, születésnapját mint mi magunk, virágot, bon-bont kapunk tőle!

Mi is konzervativak voltunk a fiu származása miatt, de beláttuk semmi értelme nem volt mivel ma már ugy szeretem mintha a saját fiam lenne!

Még nem is láttad a lányod udvarlóját, de már tiltakozol és nem fogadod el! A fajgyülölettel semmit nem érsz el, ember a te lányod is meg ez a fiu is!

2010. máj. 23. 20:03
 27/68 anonim ***** válasza:
36%
Hát én elfogadnám:D ők is emberek,nekik is van egyfajta értékrendjük.Néha sokkal jobban becsülik a másik embert,mint a fehérek.Erre már bőven láttam példát.Egyik ismerősöm is néger,kislánya van egy fehér,magyar nőtől.A nő csak azért ment hozzá az ismerősömhöz,mert néger gyereket akart magának,de a fehér nő végülis elindította a válópert,mert beleszeretett a nő egy másik pasiba.A néger ismerősöm azóta is csalódott már egy magyar nőben..de ő sosem csalta meg semelyik barátnőjét,és a feleségét sem.
2010. máj. 23. 22:03
 28/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. máj. 24. 16:52
 29/68 anonim válasza:
31%
A négeker szexis és nagyon aranyosak!!
2010. máj. 25. 18:01
 30/68 anonim válasza:
52%
Bocsánat szexik*
2010. máj. 25. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!