17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?
Serintem engedd meg neki hogy járjon vele.Gondolj arra hogy ő nem élete szerelme.Amúgy a fiú hány éves?Lefeküdtek már?
33/Anyuka
ha annyira nembírod a "feketéket" cstlakoz a fehér hatalomhoz
2010 évet írunk:)
sötétbőrü az elnöke amerikának... stb :D
csak anyit kérek írd le miért nem szereted a feketéket??
imádkoznék hogy csalódjon benne és minél hamarabb szakítsanak
Mindenki maradjon meg a saját fajtájánál!
Az én lányomnak roma barátja van már 2 éve, a fiu egyetemre jár, jol tanul, illemtudó és nagyon szeretjük, arról nem beszélve hogy soha nem vesztek még össze a lányommal! A másik: ez a fiu jobban eszébe tartja az én és a férjem névnapját, születésnapját mint mi magunk, virágot, bon-bont kapunk tőle!
Mi is konzervativak voltunk a fiu származása miatt, de beláttuk semmi értelme nem volt mivel ma már ugy szeretem mintha a saját fiam lenne!
Még nem is láttad a lányod udvarlóját, de már tiltakozol és nem fogadod el! A fajgyülölettel semmit nem érsz el, ember a te lányod is meg ez a fiu is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!