Tudod mennyire szépek a félvér kisbabák? Idővel, ha együtt maradnak, akkor gyönyörű unokád lenne.
2010. máj. 22. 16:52
12/68 anonim válasza:
2010-et írunk és valakinek problémát jelent hogy a lánya egy néger sráccal randizik... no comment.
2010. máj. 22. 17:20
13/68 anonim válasza:
Ha még egy igénytelen,agresszív-tisztelet a kivételnek- romával randizna,megértnélek..na de négerrel??? mi a bajod velük? én is inkább azt mondanám hogy nocomment,neharagudj.Ez inkább téged minősít,nem a lányodat..::S
Szerintem jobban jársz,ha megismered,és a lányod is büszke lehetne arra,hogy milyen jó fej anyja van!:)
Komolyan ilyen helyzetbe akarod hozni a lányod? Kiváló úton vagy felé. A néger ember ugyanúgy ember, mint te, semmivel sem vagy különb nála (sőt, ezzel a begyepesedett hozzáállással... de inkább hagyjuk). Tehát eleve nem értem a problémádat. Ha pedig akadályozod a lányod, a bizalmáról lemondhatsz. NEM tudod eltiltani, ha szeretik egymást fognak találkozni, ha akadályozod akár végleg magad ellen fordíthatod. Tényleg ez a célod?
2010. máj. 22. 20:32
15/68 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista felőlem arab meg zsidó meg akármi is lehet, csak ne bántsa a lányomat.
2010. máj. 22. 21:13
16/68 anonim válasza:
örülj neki hogy nem cigány...négerekkel semmi gond nincs.sőőőt(L)
2010. máj. 22. 22:07
17/68 anonim válasza:
Nagy-nagy különbség van közted és a lányod közt: te a NÉGERT látod, a lányod pedig az EMBERT a bőrszíne mögött.
Ez az annyi helyes fehér srác van duma eléggé ocsmány.
Ha a lányod olyan okos, mint amilyennek mondod, akkor valószínűleg nem a barna bőr az elsődleges, ami miatt szereti azt a fiút, hanem a személyisége, humora, intelligenciája stbstb...
2010. máj. 22. 22:29
18/68 anonim válasza:
Csak így tovább, ha szerencséd van a lányod TALÁN ad neked még egy esélyt, hogy elfogadd a barátját. Örülj neki, hogy legalább elmondta. Ha meg megtiltod neki úgyis találkozni fognak, maximum titokban. Nem tudod őket elszakítani egymástól, ha szeretik egymást.
2010. máj. 22. 22:33
19/68 anonim válasza:
Szerintem ne lombozd le a lányodat, nem is biztos, hogy a randi jól fog alakulni. De örülj vele és szoríts, hogy jólérezzék magukat, gondolom a lányod ismeri a fiút. Szerintem nem baj, hogy fekete a barátja, de azért először óvatosnak kell lennie, ezt neki is mondd meg. Rasszizmus, tudom...De mégiscsak elővigyázatosan kell csinálnia, hiszen ki tudja, amúgy milyen ember. Remélem minden rendben lesz, hajrá!
2010. máj. 23. 09:45
20/68 anonim válasza:
Mit szólnál hozzá, ha cigány barátja lenne? Tenni nem tehetsz ellene semmit, de reménykedhetsz, hogy minél előbb szakítanak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!