Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves kamaszlányomnak néger...

17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim válasza:
85%

Ez mégis milyen kérdés?! azon kívül, hogy rasszista...

Természetes, hogy minden valamire való szülő félti a gyermekét, és nincs is attól aggasztóbb, kétségbeejtőbb érzés, mikor először bejelenti, hogy párja van. Na de istenem..gondolkozzunk már el, mielőtt leírunk egy ilyen kérdést egy nyilvános portálra. Szerintem némi féltékenység is van a dologban..ezen érdemes lenne merengeni egy kicsit!

2010. máj. 30. 09:59
 52/68 anonim ***** válasza:
73%

"Mindenki válasszon magának párt a saját rasszából. Nem véletlenül érnek többet a fajtiszta kutyák sem. Minden népnek meg van a maga kultúrája (már amelyiknek kultúrának lehet nevezni.) A magyar ember büdösnek érzi a cigányt, a cigány pedig büdösnek érzi a magyart. Ez azért van, mert feromonokat bocsátunk ki. Ez azért van, hogy az ember meg tudja választani a párját, hogy biológiailag miféle ember illik hozzá a legjobban. Ennek lényege az, hogy két rassz ne keveredjen. Van elég fehér fiú, van elég fehér lány. Mindenkinek meg van a maga társa. A fehér emberé pedig nem a MAJOM."

Igen még véletlenül se legyünk azzal az emberrel akivel boldogak vagyunk. A lényeg, hogy fehér legyen.

Ekkora ökörséget -.-

Egyébként ha meg így kéne lennie akkor ebből következik, hogy a félvér babáknak rondáknak kéne lenniük. Pedig nem azok, ők is ugyanúgy néznek ki mint más emberek.

2010. máj. 30. 10:28
 53/68 anonim válasza:
92%
Szerintem nincs azzal semmi gond hogy ha néger barátja van.Igaza van a többieknek.Ismerd meg először és utánna alkoss róla véleményt.De mindennél fontosabb hogya lányod őt szereti.
2010. máj. 30. 14:45
 54/68 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el, hogy én megértelek, de ne a börszínt nézd, hanem az embert. Elmesélem az én esetemet.

Megismertem egy nagyon helyes fekete férfit, akiröl az elsö pillanatban éreztem, hogy megbízható, normális, kedves ember, és hogy én nagyon tetszem neki. Párszor randiztunk, de én nem mertem a barátságon túl menni. Pont ezért mert néger. Mit mondok majd anyámnak (amúgy 34 éves voltam, szóval gondolhatod, milyen mélyen gyökereznek ezek a dolgok bennünk). Jobban megvizsgáltam a dolgokat és rájöttem, hogy abszolút nem vagyok az a liberális elme, mint akinek gondoltam magam.

Ugyanezt a kérdést tettem föl magamnak: itt van egy nagyon édes, mindenben megfelelö fiú, és nekem az a problémám vele, hogy néger? Ezért nem hagyom magam boldognak lenni vele? Mert mit gondolnak majd mások (föleg Magyarországon, mi Spanyolországban élünk, ö kubai). Azóta együtt vagyunk, született egy tényleg gyönyörü kisfiunk :-) és komolyan kb 2 hónappal azután, hogy elkezdtünk "járni", észre se vettem, hogy más lenne, mint én.

Úgyhogy te is gondolkodj el ezeken a dolgokon, és döntsd el, hogy neked fontosabb-e az elöítéletek és a tradíció vagy a boldogság. Nem olyan könnyü döntés ez, mint amilyennek látszik.

Viszont ha elfogadtad, és a dolgok mégsem mennek jól köztük, ne szürd le azt a következtetést, hogy na igen, a négerek már csak ilyenek, hanem, hogy ö mint individuum ilyen vagy olyan, és ne általánosíts.

2010. máj. 31. 13:22
 55/68 anonim ***** válasza:
100%
Először is: felejtsd el ezt a bőrszín dolgot! Másodszor: hívd meg magatokhoz a srácot, beszéltesd magáról, hogy milyen a családja, sőt, az sem baj, ha kultúrális dolgokra kérdezel rá.
2010. máj. 31. 21:03
 56/68 anonim ***** válasza:
52%
okés, én nem igazán értek sok komizót pl.: "örülj hogy nem cigánnyal" ez már eleve rasszista! sztem meg örülj neki h a lányod őszintén elmondta neked a dolgokat és nem a hátad mögött randizik bárkivel is!!! lehet az cigány , néger v akármilyen bőrszínű attól még lehet hogy a legjobb hatással lesz a lányodra, és sztem ezt nézd ne a színét!!! ha kiállsz melletük majd apuka is megbékél!!! főleg ha szereti a lányát:)
2010. máj. 31. 23:37
 57/68 anonim ***** válasza:
Ne szólj bele . Maradj külső szemlélő . Ha komolyabbra fordulna a kapcsolatuk , azt azért vázold fel Neki , hogy a fiúnak nagyon távol élnek a szülei . Nem fognak neki hiányozni, ha itt szeretne élni ? Lehet, hogy a vallás és a kultúra is más . Lehet , de nem feltétlenül , hogy akadály lehet . Ha külföldön szeretnének élni , a fiú hazájában teljesen más környezetben fog élni . Meg tudja-e szokni ?
2010. jún. 1. 15:42
 58/68 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm az értelmes válaszokat!

Lányom szavaival élve, még nem járnak hanem csak "randizgatnak". Voltak már együtt moziban, a hétvégén pedig állatkertben. Intelligens a fiú, a lányom elmondása szerint. Én már-már kezdem elfogadni, hogy néger, de apukával nem lesz olyan könnyű.

2010. jún. 1. 16:33
 59/68 anonim ***** válasza:
76%
Ismerek egy családot . A fiú indián , a lány magyar . Nagy szerelem , házasság , négy gyerek , mint a mesében . Kétgenerációs lakásban a szülőkkel . Sajnos a szülőknek nem jött be a fiú , aztán sok-sok év után úgy döntöttek, hazamennek a fiú hazájába. Azóta se jöttek vissza (ennek már négy éve)
2010. jún. 1. 18:50
 60/68 anonim ***** válasza:
81%
Én 28 éve ismerkedtem meg egy Algír fiúval . Érett voltam 18 évesen annyira , hogy mérlegeltem a dolgokat (külföldi , más kultúra , más vallás , stb.). De gondoltam adok egy esélyt , baj nem lehet belőle . Nagyon megfogott , hogy milyen tisztelettel , szeretettel beszél a családjáról , milyen értelmes , komoly gondolkodású . Sokat találkozgattunk . 10 év múlva összeházasodtunk . Két gyerekünk van . Immár 28 éve vagyunk együtt. Komoly, becsületes , imádja a családját , gyerekeit. Még sose volt közöttünk konfliktus . Anyagi helyzetünk teljesen átlagos.
2010. jún. 1. 18:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!