Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves kamaszlányomnak néger...

17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim válasza:
85%
Miért lenne baj hogy néger? Sztem a fehérek közt vannak százszor rosszabbak...
2010. jún. 3. 18:17
 62/68 anonim válasza:
100%
egyetértek az "örülj h nem cigány" kijelentéssel. nézd. a négereg közt vannak orvosok, ügyvédek, sőt még az USA elnőke is néger (na mondjuk ez nem a legjobb, és ezt nem a származása miatt mondom, de ebbe most nem megyek bele, politika). ezzel csak arra akarok rávilágítani, h elég sok tanult fekete van, és szerintem adj egy esélyt neki és a lányodnak :) mikor elolvastam a kérdést, azon gondolkodtam h én tudnék e együtt lenni egy néger hapsival. biztos furcsa lenne, de tetszett a gondolat. (amúgy egyidős vagyok a lányoddal :) ) ahogy leírtad értelmes, okos, felelősségteljes lányodvan, aki jó nevelésben részesült. én a helyedben nem aggódnék :) ha összejön összejön, ha nem hát nem :) ennyi.
2010. júl. 12. 09:21
 63/68 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez egy provokatív kérdés.
2010. aug. 11. 00:44
 64/68 anonim ***** válasza:
nem néger hanem fekete. négernek akkor hívták őket amikor még rabszolgák voltak.
2010. aug. 17. 23:19
 65/68 anonim válasza:
87%

Jaja ne hívjátok őt négernek, mert az elég nagy sértés.

Volt egy anyuka 33 éves, aki azzal próbált nyugtatni, hogy úgysem ő lesz a nagy Ő.

Szomorúan hallom, hogy valakinek problémát okoz az, hogy valaki fekete amikor én úgy tudom, hogy ebben az országban azért nem feltétlenül meghatározó méretű fekete populáció él, ellenben pl a romákkal.

Abszolút nem látom értelmét annak, hogy bármi ellenszevet váltson ki egy olyan ember akinek sötétebb színű a bőre mint a tiéd.

2010. okt. 10. 16:51
 66/68 anonim válasza:

A kérdés már régi de szeretnék kérdezni öntől.

Hogy alakult a lánya kapcsolata a fiúval és az apa miként fogadta a hírt és megbékélt a fiúval?

Fontos lenne a válasza. Előre is köszönöm ha idejéből szán rám egy kicsit.

2010. okt. 10. 23:59
 67/68 anonim válasza:
Konzervatív vagy sem az ember az ember.És nem szabad elítélni a bőrszíne miatt.És ha ez annyira zavar téged akkor ne tiltsad meg a lányodnak mert annál biztosabb hogy vele akar maradni hagyd a lányodra ha annyira inteligens akkor maga is rá fog jönni ha valami baj van a fiúval.Miért képzeld csak el beleszeretsz egy kínaiba és a családja nem fogad el mert nem olyan a szemed mint az övéké.
2014. júl. 20. 11:42
 68/68 anonim válasza:
48%
Kell neki a néger 50 centis f***a. A magyar 20 centi nem elég neki.
2016. márc. 2. 22:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!