Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves kamaszlányomnak néger...

17 éves kamaszlányomnak néger barátja van. Ti, hogy viszonyulnátok ehhez a helyemben?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
23%

Hát a lányod egy rohadtnagy faszt kap XDXD

De komolyra fordítva a szót.Ha lányom lenne nem engedném meg neki, hogy egy négerrel járjon.Már csak elvi alapon sem.Egy fehér lánynak fehér barátja legyen.Ráadásul a négerek stílusban és viselkedésben azonosak a cigányokkal, persze vannak kivételek.

2010. máj. 29. 10:33
 42/68 anonim ***** válasza:
76%
És milyen alapon határozod meg kedves utolsó rasszista válaszoló, hogy milyen barátja legyen?
2010. máj. 29. 11:18
 43/68 anonim ***** válasza:
69%

Én határozottan rasszista vagyok. Viszont olyan népekkel, akik tettek is érte. Mindenki tudja, kikkel. Ha a néger srác szülei ideköltöztek messziről, valószínűleg azért tették, mert nem voltak megelégedve az ottani helyzettel, mindenüket feladták, hogy jobb életkörülményeket biztosítsanak a gyereknek, és elköltöztek ide, a messzi ismeretlenbe. Ez már minősíti a családját, hiszen valószínűleg nem léhűtő, buta emberek. Valószínűleg a fiuk is egy dolgos, szorgalmas családban nőtt fel és ő is olyan.

Ha a lányod értelmes, nem választ tahó párt. A húgom két utolsó fehér barátja meglopott minket! Fehér emberek! Az egyik érdekből, nagyon ügyesen hazudott, játékfüggő volt, a szüleim pénzéből mindig annyit lopott, amennyi nem tűnt fel, 2 év alatt majd' 1 millió összejött. A mostani meg a közös üzletünkbe piszkított bele. Ennyit a mi fajtánkról.

Lehet, hogy ezzel a néger sráccal pedig már a virágzó vállalkozásunk lenne.

A lényeg, hogy biztosan leülnék vele beszélgetni. Megkérdezném, hogy ha tényleg komoly a kapcsolat, akkor mik a szándékai, hol tanul, mik a tervei, találkoznék a családjával is.

Ha meg nem komoly a kapcsolat, csak a lányod részéről egy kíváncsiság, akkor meg simán hagynám, hogy a nyáron véget érjen.

2010. máj. 29. 11:29
 44/68 anonim válasza:
73%

Látom itt senki sem rasszista ennek örülök.Az jobb lenne ha cigány lenne válasz jó volt.Én biztosra mennék lelőném.

Csak vicc volt az embert ismerd meg utána ítélkezz.

2010. máj. 29. 12:40
 45/68 anonim ***** válasza:
69%

hááát én msot erre ezt mondom, ha én szüleim csinálnának ilyet, soha többé nem mondanék el nekik semmit

hagyd, ne legyél rasszista...

ő tetszik neki, akkor ő tetszik neki.

2010. máj. 29. 14:03
 46/68 anonim válasza:
16%

eZ A KÉRDÉST RASSZISTA JELLEGŰ! NE IROGÁLJ ILYENEKET! EGYÉBKÉNT IS NEM MINDEGY HOGY KIVEL VAN A KERSZTLÁNYOD? HM HA SZERETIK EGYMÁST AZ MÁR ELÉG! HM..

HOVA LESZ A VILÁG!..

2010. máj. 29. 18:50
 47/68 anonim válasza:
BOCS ELIRTAM KAMASZLÁNYOD!:pxd
2010. máj. 29. 18:50
 48/68 anonim ***** válasza:
52%

"Ráadásul a négerek stílusban és viselkedésben azonosak a cigányokkal, persze vannak kivételek."

Te már csak tudod, mi? Magasságos, ekkora baromságot komolyan gondolni és hinni. :/

2010. máj. 29. 19:28
 49/68 anonim ***** válasza:
74%

"18 a srác, még nem szexeltek."

ja mert ezek után biztos el is mondaná

GRATULÁLOK;

2010. máj. 29. 22:39
 50/68 anonim válasza:
26%
Mindenki válasszon magának párt a saját rasszából. Nem véletlenül érnek többet a fajtiszta kutyák sem. Minden népnek meg van a maga kultúrája (már amelyiknek kultúrának lehet nevezni.) A magyar ember büdösnek érzi a cigányt, a cigány pedig büdösnek érzi a magyart. Ez azért van, mert feromonokat bocsátunk ki. Ez azért van, hogy az ember meg tudja választani a párját, hogy biológiailag miféle ember illik hozzá a legjobban. Ennek lényege az, hogy két rassz ne keveredjen. Van elég fehér fiú, van elég fehér lány. Mindenkinek meg van a maga társa. A fehér emberé pedig nem a MAJOM.
2010. máj. 30. 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!