Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ehhez hogy viszonyulnátok?

Ehhez hogy viszonyulnátok?

Figyelt kérdés

3 gyerekünkkel és a férjemmel elmentünk szilveszterezni a férjem barátaihoz.

A férjem eltávozott olyan fél óra múlva. Hívtam és mondta nemsokára jön. 2 órát voltam ott a gyerekekkel ha nem többet. Aztán hívtam ha nem jön, akkor hazamegyek.

Nem jött. A gyerekeket felöltöztettem és eljöttünk. a barátja felesége hívta már és természetesen immár úton repesztett visszafelé. Vissza én speciel nem mentem, gyermekeimmel hazajötünk. Hazajöttem a gyerekekkel. Engem én vagyok most (is) a hibás és rosszul esett. Végül nem jött utánunk.

2023. aug. 21. 08:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
41%

Jó, akkor pontozzon le, aki szerint normális augusztusban lovagolni egy szilveszteri sztorin 😀

(Ráadásul úgy, hogy a történés utóéletéről nem ír semmit, pl. hogy elnézést kért-e, elmondta-e, hogy merre járt stb.)

Még az sem biztos, hogy a legutóbbi szilveszterről van szó 🙃

2023. aug. 21. 09:05
 12/31 A kérdező kommentje:
Oké vegyétek semmisnek ezt a kérdést. Csak ilyen válaszok jönnek már hogy troll meg bohóc meg mit tudom én. Sziasztok köszönöm az első válaszolóknak legalább a támogatást.
2023. aug. 21. 09:05
 13/31 anonim ***** válasza:
39%

Mit vártál?

Ha azt írjuk, hogy inkább mennénk a híd alá, de ezt nem tűrnénk, akkor most összecuccolsz és elhagyod egy szilveszteri balhé miatt???

Akkor kellett volna lépni, amikor ez történt, ha eddig vártál, lépj túl rajta.

Most már nagyobbak a gyerekek, több a pénzed, van hova menned? Mi változott, hogy most írtad ki ezt? /Troll/

(Vagy írd le, hogy azóta mik történtek!...)

Lassan 9 hónapja történt, az istenért!

2023. aug. 21. 09:13
 14/31 anonim válasza:
72%

Azért eléggé kegyetlen és undorító válaszok éreznek és valljuk be nem ő az első ilyen helyzetben lévő feleség/nő/pár akinek egy vagy több gyereke van és ilyen helyzetben ragadt.

Utolsó leszavazott kommentek állandóan trollnak nevezitek a kérdezőt, pedig leírja a körülményeit. Ezen mi troll? Ezen mi humor? Ezen mi kamu? Minek lehordani? Beszólt nektek? Ez nektek vicces? Én is voltam hasonló helyzetben de szerencsére megoldottam, igaz 1 gyerekkel meg kacsolatokkal.

Ezt sosem értettem miért kell beszólni ahelyett hogy inkább nem írni semmit és továbbmenni arra a kérdésre amire nem gúnyolódni akarsz menni vagy a hobbid. Most az mivel jobb hogy beszólsz neki? Önkielégülés mert te ideges vagy vagy mi?

Kérdező ha még itt vagy teljesen jogosak a problémáid. Ilyen helyzetben 3 gyerekkel elköltözni, válni trauma mindenkinek talán kivéve a csodás férjnek. Megértem, hogy kényszerkapcsolatban nem akarsz kerülni, én sem tudok most jobbat mert én nem voltam ilyen helyzetben.

Ezért lenne jó egy válasz és gondolom te is ezért írtad ki a kérdést, hogy egy megoldás, irányt kapj. De ehelyett ilyeneket kapsz fikázó embereket.

Hogy kerültök ti ide egyébként de tényleg? Fix nem vagytok anyukák.

Ja most már akkor én is troll vagyok meg bohóc?

Ez gyerekvállalás kategória nem humor kategória, szálljatok már le a kérdezőről.

2023. aug. 21. 09:31
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarlak megbántani,de mégig hol volt szerinted?Egyértelmű,hogy kefélt valakivel.Gusztustalan az ilyen,csak ahogy írod nincs hova menni.Így a kérdést is kár volt kiírni,mert azt írnám hagydt ott a picsába,mert ez az ember nem szereti a csaldjat,fontosabb volt neki egy nő,mint ti.
2023. aug. 21. 10:10
 16/31 A kérdező kommentje:

17

Végre köszönöm szépen az eddig egyetlen konstruktív választ az utolsó után. Fel szavaztalak azonnal.

Azt nem tudom hogy más nővel volt-e, vagy ahogy az első felszavazott válaszolók közül írták hogy ivott, mert egyébként szokott néha ittasan hazajönni és aggresszív is de nem bánt inkább ilyen depressziós hangulata van. Ezért sajnálom mert valahol van jó oldala szerintem. És ezér nehéz otthagyni.

De nem zárom ki azt sem amit te írtál csak annyi kérdés van a fejemben hogy felrobbanok az idegtől is meg a szomortól is és a reménységtől is és a kérdőjelektől is, hogy mivan ha tényleg megcsalt? Ha valami lelki baja van? Ha nem szeret tovább vagy kiszeretett belőlem? Vagy éppen készül valaki mással kavarni? 3 gyereke van csak nem akar ilyenket csinálni??? És a gyerekek néha látják ittas állapotban ami borasztó lehet lelkileg nekik.. és nekem is mert ahogy írtam szeretem még mindig mert hiszem van jó oldala.

2023. aug. 21. 10:21
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudnék hosszan beszélgetni veled erről.Nem.rosszbol írom,de ő a büdös életben nem fog megváltozni.És a gyerekek ha felnőnek utálni fognak téged amiért ennek kitetted.A gyerekeknek még nagyon lelki terror a hülye apjukat így látni.Ha nem is csajozott,ez az ivas már egy válo.ok.Szüleidhez,rokonhoz bárkihez nem tudsz menni?
2023. aug. 21. 10:25
 18/31 A kérdező kommentje:

19

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Az a baj, hogy úgy érzem valamennyire igazad van, de nincs rá esély, hogy valamivel megváltoztassam őt? Gondolok párterápia, vagy ha beleegyezik akkor saját terápiába aminek felét én is finanszírozom mert elég drágák. néztem magamnak is mert én is kivagyok, de ha kell akkor inkább neki.

Szüleim sajnos falun laknak, iskolát szinte lehetetlen lenne megoldani úgy. Munkahelyemet szintúgy. Másrészt nem láthatják apjukat, meg nem is tudom hogy mit csinálni úgy egyedül őszintén... az a baj nem tudom mi az igazság. Ez iszonyú komplikált erkölcsileg is meg jogilag is szerintem.

Aztán válóperrel foglalkozni, de nincs anyagi forrás elég hozzá, hogy értelme lenne ügyvéddel. Neki viszont van vállalkozása és hát nem megy a legjobban neki de azért meg tud élni és van megtakarítás(unk?). Elvenni a közösből önkényesen szemétség lenne és aztán ellene fordítsam.

Gyerekeket átszoktatni egy teljesen ismeretlen környezetbe ahol nincsenek barátaik, az is szegényeket megsiratja az is biztos a magánytól.. amit totálisan és teljesen megértek.

2023. aug. 21. 10:47
 19/31 anonim ***** válasza:
Van esély a változásra,ha akarja.Viszont nég így is csekély...
2023. aug. 21. 11:26
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

"Igen.... de leginkább a gyerekek miatt mert hova menjünk? Nincs elég pénz, lakás? Megélhetést sem tudom rendesen fizetni mert megint visszakanyarodok hogy egyedül nem tudom eltartani a 3 picimet."

Minek kell hármat is beszülni?

Miért nem elég 1, akit legalább rendesen felnevelnél, akár egyedül is?

Miért kell úgy gyereket vállalni, hogy tudod, egyedül képtelen lennél boldogulni?

Tudod, az anyák elsősorban maguknak szülnek.

2023. aug. 21. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!