Szülők! Ti hogy viszonyulnátok ehhez a kérdéshez?
Gondolom a külön szoba plusz költség lenne. Engem csak ez zavarna, ha nem tudnám kifizetni mondjuk. Egy szobában meg nyilván kínos lenne 4-en.
Ettől eltekintve még örülnék is, mert így a párommal mi is kettesben lehetnénk, a gyerek is jobban érezné magát a párjával ez természetes.
Valaki írta, hogy a külön szoba biztos több költség. Hát én alapból sem tudnám elképzelni, hogy egy 18 éves egyetemista a szüleivel egy szobában legyen ilyen esetben.
Ha 1 év együtt járás után is idegenként tekintenek a barátodra, akkor ott valami gond van. Szerintem még azt hiszik, hogy az ő pici szűz kislányuk vagy.
,,a 18 éves, egyetemista lányom miért tartja magát kamasznak"
kamasz = tinédzser. tinédzser = "teen" (10)es éveiben járó
,,egy családi utazásra miért kellene a barátját hozni"
Majd a férjnél is értetlenkedj pár sort. Egy év kevésnek hangozhat párkapcsolatban, de egyáltalán nem az!
,,miért beszél előbb erről az egészről a pasijaval, a szülei helyett"
Had beszélje meg a terveit, gondolatait, ötleteit a PÁRJÁVAL. Én sem anyuhoz meg apuhoz rohanok első körben, hanem a páromhoz. Egyébként is, nyilván azért fordult először a párjához, hogy letisztázzák, lenne - e kedve, pénze, és ideje erre az egészre. Előbb legyen ez a három dolog biztos a fiú részéről.
Aztán most értetlenkedj egy kicsit azért is, amiért 0% - ot kaptál.
"kamasz = tinédzser. tinédzser = "teen" (10)es éveiben járó "
18. Életévét betöltő, nagykorú személy. Nem kamasz.
"Majd a férjnél is értetlenkedj pár sort. Egy év kevésnek hangozhat párkapcsolatban, de egyáltalán nem az! "
A 18 éves 1 éves kapcsolata és a férj között van különbség, de ne zavarjon.
"Had beszélje meg a terveit, gondolatait, ötleteit a PÁRJÁVAL. Én sem anyuhoz meg apuhoz rohanok első körben, hanem a páromhoz. Egyébként is, nyilván azért fordult először a párjához, hogy letisztázzák, lenne - e kedve, pénze, és ideje erre az egészre. Előbb legyen ez a három dolog biztos a fiú részéről."
Miután CSALÁDI UTAZÁS és a barát, az nem család, evidens, hogy előbb a családdal beszél meg az épeszű ember. Vagy ezek szerint az is normális, ha majd haza állít, hogy ja, megbeszéltem a Pistivel, hogy ide költözik?
"Aztán most értetlenkedj egy kicsit azért is, amiért 0% - ot kaptál."
Nem ertetlenkedem, itt megszokott ez az értelmi színvonal, pláne hogy a valaszadok 90%a még valóban kamasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!