Szülők, (elsősorban anyák) ti irigylitek néha a gyerektelen embereket?
Hát én most irigylem.
Nyaraláson épp döglök az ágyban h valahogy életben maradjak.
Aztán ha kel a gyerek akkor lehet újra rohanni utána...
Már fáj mindenem, rossz kedvem van és elegem van mindenből.
Nagyon nehéz babát fogtam ki, úgyhogy nekem nagyon sz.r a szülőség, több a nehézség, mint az öröm.
Mondanám h talán jobb lesz ha nagyobb lesz kicsit, de MINDENKI azt mondja h ennél csak rosszabb lesz...
Ki győzköd kit???
Anyáknak lett feltéve a kérdés, erre idejönnek a gyerek nélküliek győzködni, hogy igen, nagyon szar gyerekkel.
Igen, pontosan anyáknak lett feltéve a kérdés, deee hogy a fenébe ne jelennének meg a gyerektelenek a nyálveregetős hülyeségeikkel? 😄
#14! Úgy látom a szövegértés nem az erősséged. Attól, hogy találtál EGY anyukát, aki történetesen NÉHA irigyli a gyerekteleneket, attól még az az egy se téged irigyel, hanem olyan gyerektelenekre gondol, akinek gyerek nélkül tartalmasabb az élete, mint az övé.
Te semmiképpen nem tartozol abba a kategóriába, mert akkor nem itt lógnál olyan kérdéseken lovagolva, amiben nem vagy érintett, hanem ÉLNÉD a boldog gyerektelen életed, amit lehet irigyelni. Neked olyan nincs.
Nem leszek örökké gyerektelen, mert MAJD a későbbiekben szeretnék gyereket, DE még nagyon fiatal vagyok.
Nem is gondoltam arra, hogy az az anyuka engem irigyel, hanem nekem az jött le az írásából, hogy neki szar az élete gyerekekkel, és inkább lenne gyerektelen.
Mert utána odaírta, hogy ha visszamehetne az időben, nem szülne gyerekeket. Érdekes, mostanában az a divat, aki megbánta, aki meg azt mondja, hogy nem bánta meg és nem adná vissza a gyerekeit, az hazudik.
Senki nem lát a jövőbe, maradjunk annyiban.
Lehetetlen, tehát ismétlem LEHETETLEN mindenre felkészülni, és előre eltervezni, hogy milyen lesz.
Nem mondom, hogy fenékig tejfel az egész, sőőt...
De igen, mondhatom azt (és nem, NEM hazudok), hogy teljesebbnek érzem magam, előtte mindig hiányzott valami, hiába azt dolgozom, ami kicsi korom óta lenni akartam, hiába van egy férjem, hiába voltam sok helyen nyaralni, hiába vannak barátaink, állataink stb.
Ezek a dolgok már egyszerűen nem elégítettek ki.
Tudom, hogy valakit kielégít egy külföldi nyaralás, egy kiskutya, vagy egy party a haverokkal, engem már nem, ezek kevesek voltak.
Egész egyszerűen hiányzott valami.
Senkit nem akarok győzködni, mert nem érdekel, hogy ki mit hisz el, attól nekem nem lesz rossz az anyaság, mert valaki azt mondja, hogy jujj biztos az.
Én azokat irigylem, akik szeretik az anyaságot.
Sajnos én nem vagyok elég mazochista hozzá....
Egyszerűen nem tudom megérteni, mit lehet ezen annyira szeretni 😥
Kérdező, te pont azt igazolod, hogy jobb gyerek nélkül. Azért fröcsögsz a gyerektelenekre, mert irigyled őket. Mindig ez áll a fröcsögés mögött, pl. mint mikor a dagadt rokonaim beszólogatnak a vékonyságomra, holott a fél karukat adnák az én alkatomért. Fordítva meg én azért nem foglalkozok velük vagy szólok be nekik, mert leszarom, nem frusztrál az irigység, nincs mire irigynek lennem. Neked az a bajod, hogy van, aki mer gyerektelenség mellett dönteni és élvezni az életet.
Mert valljuk be, az, hogy úgy adod elő, mintha a gyereknevelés gondtalan csoda lenne (pedig nyilván nem az), és mindenki egy szar alak, aki kimarad belőle - ez tudat alatt egy ilyen önigazolási erőlködés, hogy húdejóneked, hogy gyereked van és mindenki dögöljön meg, aki nem így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!