Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel mossátok a babaruhákat? ...

Mivel mossátok a babaruhákat? Elsősorban antiallergén, bőrbarát (illatmentes?) dolgok érdekelnek. És használtok-e valamilyen hasonlóan bőrkímélő, fertőtlenítő öblítőszert?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 11:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ecoegg
2021. jan. 18. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Azzal, amivel a miénket. Feleslegesen nem vettünk előre ilyesmit. Kipróbáltuk a már meglévővel, semmi baja nem volt tőle. Ha érzékeny lett volna rá a bőre, vettünk volna neki külön.
2021. jan. 18. 11:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván van oka, hogy miért kérdezem "kedves" második válaszoló. Aki értelmes, hasznosítható választ ad, az tudja is ezt veled ellentétben. Sajnállak.
2021. jan. 18. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Én is azzal mosom, amivel a sajátunkat... felesleges pénzkidobádnak tartom... (hacsak arra érzékeny, akkor vennék)
2021. jan. 18. 11:44
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Azzal mosom amivel a sajátunkat. Folyékony mosódió (illatmentes)/Soluldrops sensitive + mosószóda. Öblítesnek ecet + mosóparfüm.
2021. jan. 18. 11:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, ha a gyerekemnél is előfordulnának a családban mindkét részen előforduló bőrbetegségek.
2021. jan. 18. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező, az a baj, hogy pl a mosodio mindent csinál, csak nem mos. Koszos babaruhakra, mint halottnak a csók. Tudni kene mire vagytok allergiások, mert pl a souldrops mentes a kőolaj szarmazekoktol. Lehet az már jó lenne. Frosch is környezetbarát cuccokat gyárt, az is jó lehet, bár mocsok drága. Bár ha nektek van bajotok és megvan, hogy nektek mitől nincs, nem ertem, miért ne hasznalhatnatok ugyanazt?!
2021. jan. 18. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, kicsit szerintem túlreagáltad a második válaszolót.

Én vettem bio mosóport és öblítőt (Yellow&Blue), első sorban környezetkímélő szándékkal, másodsorban érzékeny bőrre, de a leírás szerint jó azoknak, akik hajlamosak ekcémára. A mosipelusokat is ezzel mosom, eddig semmi problémát nem tapasztaltam.

2021. jan. 18. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia. Frosch baby öblítőt és mosógélt használok. Nekem is nagyon érzékeny bőröm van, extra száraz bőr, ekcéma, csalánkiütések. Kisfiam is nagyon száraz bőrű. Mindkettőnknek tökéletes. Fiamnak és nekem a bőrünk miatt jó, páromnak meg akkor már nem mosok külön, ő meg az illatát imádja.
2021. jan. 18. 13:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ariel Baby folyékony mosószert használok, abból is keveset. Nekünk bevált, jó az illata is. Öblítőt nem használok.
2021. jan. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!