Babaruhákat nem lehet sima mosószerrel mosni, mindenképp antiallergén szer kell?
Figyelt kérdés
Mindjárt megszületik a babánk és csak most szembesültem ezzel a kérdéssel. Hol érdemes mosószert venni?2019. nov. 15. 15:50
1/13 anonim válasza:
Mi a tescoban vettünk babáknak való mosószert/öblítőt ahol a babacuccok vannak. De bármelyik jó amire Sensitive van ráírva.
2/13 anonim válasza:
Èn mindig azzal mostam, amivel a saját ruháinkat is, semmi bajuk sem volt töle.
3/13 anonim válasza:
Saját, jó mínősségű mosószerrel fogom mosni. Ez is csak egy új baromság.
5/13 anonim válasza:
Hát nem tudom.. számomra nem okoz gondot, hogy a baba ruháknál egy másik flakonért nyúlok, nem nagy erőfeszítés. Ezen biztos nem spórolnék.
6/13 anonim válasza:
Egyrészt extrahipererzékeny a lányom bőre és nem is bírja a rendes mosószert, másrészt nekem erős az az illata a rendes mosószernek. Nekünk jó, de egy babának nem szívesen mosnám azzal. Soha nem okozott gondot másik flakonért nyúlni. Nekem természetes volt, nem tartom úri huncutságnak.
7/13 anonim válasza:
A férjem bőre nagyon érzékeny (bár a mososzerrel soha nem volt gondja)
Ennek tudatában a babaruhákat Sensitive mosószerrel mostam már az elejétől.
Úgy is külön mostam a sajátunktól az elején. Nem okozott gondot. Aztán már nem is vettem sima mosóstert. A sajátunkat is a sensitivvel mostam 😊
8/13 anonim válasza:
Én Tomi baby mosógéllel mostam 3.5 évig😀
9/13 anonim válasza:
Ariel baby
És lenor aensitivvel mostam
/ amúgy jól tettem, mert ekcémàs a babám /
10/13 anonim válasza:
9. Vagyok
Mikor hol veszem épp.
Tesco, Penny, Rossmann, Asia center, Emag, Mall.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!