Milyen szárú overállt érdemes venni? Hófogósat, passzésat vagy ami sima? 1,5-2 évesnek
Van egy gumis passzésunk, de a térdéig felcsúszott, mikor felemeltem a fiam, vajon a hófogós is felcsúszik egy két emelgetéstől?
Sok overált látok amiben semmi nincs az alján, de felhajtható, mert az alján kb 5cm-re nincs már polár, ebbe mennyire megy bele a hó?
Hófogós amikor bő a szára, de beül van egy másik anyag ami orkán, de abba nincs bélés és gumi van a szélén, tehát végülis dupla szára van úgy kb 5 cm-re a szélétől
Ilyen
Remélem bejön a kép, egy picit lehet várni kell, mert google kép keresővel néztem.
Az a tervem a gumis passzés overállra amit írtál :)
Nem tudom, de lehet tényleg ez a hófogós is kicsúszna amúgy a gumi bevarrás nélkül (amit írtál ötletet)
És ha semmi gumi nincs benne, csak belevarrok egy ilyen gumis megoldást, mint amit írtál, mint a régi cicanadrágokon volt, akkor mennyire megy be vajon a hó? Valamennyire rálógna a nadrág a téli cipőre, de nem tudom mennyire aktív egy 19 hónapos gyerek, mikor előszőr találkozik a hóval :)
Szerintem nem mondható túl havas helynek ahol lakunk, Budapest. Még a pocsoját sem fedezte fel a gyermekem,pedig lépett már bele, de nem hozta lázba, mint ahogy lehet látni gyerekeket, hogy ugrálnak benne. Pedig nagyon eleven tud lenni.
Hát lehet túlkomplikálom végülis bármelyik jó, aztán jövőre jobban van tapasztalatom, de ezt a gumis dologot megcsinálom majd, mert tényleg ahogy emelgetem felcsúszik a vádliján, hiába van a cipőre húzva.
Még gondolkodom, hogy a váltás overál az egybe vagy két részes legyen. Végülis nadrágunk van már, de szerintem kell még egy valamilyen, szeretem minden nap levinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!