Szülők, (elsősorban anyák) ti irigylitek néha a gyerektelen embereket?
De ezt forditva is lehet irni
Ki irigyelné az átbőgött ejszakákat szakitások után, vagy azt hogy igaz magadra koltesz szép vagy, időd energiad van edzeni, formás vagy, de a pasid mégis megcsal, ki irigyelné azt hogy suli utan azt se tudod mihez kezdj, az első szívások az elso munkahelyen, a züllések meg azzal a szívások, a tarskeresőzés mikozben kqpod a dick pickeket meg stb?
A munkahelyemen ha egy kolléganő terhes lett az évek során, és elment szülni, azt mindig irigyelték a többiek.
Aki meg csak tengett-lengett, azt soha, érdekes módon.
10-es
Ha rám értetted ezt, akkor egyáltalán nincs igazad.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Olvasd csak el ezt a kérdést! :)
Egy 2 GYEREKES anyuka irta, hogy sokszor irigyeli azt, akinek nincs gyereke.
#11 ja mert akinek gyereke van, azt nem csalhatják meg? Vagy nem élhetnek társas magányban? Hány kérdést írnak ki ide is nap mint nap, hogy elhidegültek egymástól a gyerek után.
És a pasizást/csajozást élvezni is lehet, nem csak a szakításokról szól az élet. Egy szakítás még mindig kisebb stressz, mint egy kapcsolat fenntartása, pláne gyerekkel.
Pont, hogy a gyerektelenekre nem illik semmit mondani, mert nem lehet tudni, hogy nem talál magának senkit, vagy eü probléma, vagy anyagi vagy bármi más miatt nincs neki.
Akinek nincs, az vajon honnan tudja, hogy milyen, ha van?
Ez csak üres pofázás, akinek lett gyereke, az tudja, hogy milyen ha nincs meg az is, ha van, így hitelesebb, mint egy olyan aki arra veri a seggét a földhöz, hogy azon élvezkedik egy gyerekvállalás kategóriában, hogy hihihi de szar annak akinek gyereke van.
Vajon kinél lehet komoly baj a toronyban?
Haha..
Elmondanám, hogy amelyik kapcsolatban elhidegül egymástól a 2 szemály, az már elve toxikus, szar kapcsolat volt.
Aki nem akar gyereket az soha nem fogja irigyelni őket, meg úgy alapvetően megérteni sem, hogy mi a jó benne, hogy gyereked van. Honnan is tudhatnák, hiszen nincs bennük anyai ösztön, anyai szeretet, anyai büszkeség. Ez így teljesen rendben van, nem kell mindenkinek szülni.
De nem mindenki irigykedik fordítva sem. Nekem is van munkatársam aki 40 éves gyermektelen, nem lennék a helyében egy napra sem. Mire én negyven éves leszek a gyerekem 20 lesz. Sosem bántam meg, ritkán kellett éjszakáznom, nem volt soha hisztis, ha talán kétszer kiabáltam vele eddig, pedig már 12 éves. Szabadidőm is volt ha akartam. Nem minden gyerekes van ki idegileg, nem minden gyerek idegőrlő szerencsére. :D e
Egyedül ami nekem negatív eddig az egészben az aggódás, semmihez sem hasonlítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!