Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, (elsősorban anyák) ti...

Szülők, (elsősorban anyák) ti irigylitek néha a gyerektelen embereket?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 12:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

Szerinted ha nem ad egy kis mértékben is értelmet az ember életének, ha gyereke születik, akkor miért vállalnak TUDATOSAN 2+ vagy 3+ gyereket is?

Jaa, igen majd jön a válasz, mint a tipikus húdeokos gyerektelenktől, hogy hát kellett a CSOK meg az adókedvzmény :DD

2023. aug. 19. 13:24
 22/64 anonim ***** válasza:
23%
#18 jaj azért akinek van gyerekes a környezetében, az látja, hogy milyen és mivel jár, nem vagyunk hülyék :D Egyik barátnőm most babázik, meg nővéremnek is vannak gyerekei, pontosan látom meg mesélik is, hogy milyen és mivel jár, hát kösz, én ebből nem kérnék, de neked sok boldogságot hozzá.
2023. aug. 19. 13:25
 23/64 anonim ***** válasza:
35%

13 a párkeresési korszak inkabb a szivas amig tapasztalatot szerzel amig at tudnak verni kihasználni amig megfelelni akarsz es nem érted miert nem kellesz akkor se, az emberismeret egy tanulas, sok szivas mire végre megtanulsz magadert kiállni, nem tudnak átverni meg tudod már egy beszelgetes utan is válogatni ki az akivel szoba állsz akivel nem es ki az akivel érdemes lenni.

Csak azok amortizalodnak le hazasságban akiknek energiavámpír a párjuk.

2023. aug. 19. 13:26
 24/64 anonim ***** válasza:
57%

"Szülők, (elsősorban anyák) ti irigylitek néha a gyerektelen embereket?"

Kiknek lett feltéve a kérdés?

Erre megint nekiállnak válaszolgatni meg széttrollkodni a kérdést akiknek fogalma sincs semmiről.

2023. aug. 19. 13:26
 25/64 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon nem itt voltunk 2 felnőtt gyerekkel, és kb minden szar fílmetegnéztünk a mozoban. Utazás nem vonz, buli sem közel a 40 hez.

Majd megszületett a 3 gyerekünk, vett<nk balcsin egy telket ami így gyerekkel izgalmas, voltunk, törokbe, horvátba vele.

Nekem a gyerek az életem, szóljatok meg, fikázzatok de nekem ő ad értelmet.

Ok nem egyszerű, de nélküle semilyen.

2023. aug. 19. 13:28
 26/64 anonim ***** válasza:
23%
Elég szomorú, hogy nincs életed, mert amikor kirepülnek a gyerekek, akkor nagyon rossz lesz. Szerintem kéne, hogy legyen másnak is, ami értelmet ad a gyerek mellett is. Ez így üres élet. Láttam már ilyen embert, 60 körül kiugrani a 10-ikről.😪
2023. aug. 19. 13:32
 27/64 A kérdező kommentje:

Amúgy a #17-es igazat írt, fogalmam sincs miért pontoztátok le.

Mi az, hogy a gyerekteleneket nézik le, ha azt mondják, soha nem akarnak gyereket?

Dehogy nézik őket le..pont ők okoskodnak napi szinten a gyerekes életről, hogy deszar annak akinek gyereke van meg szegények, sajnáljuk őket a sok szar miatt, holott ők vállalták de ne érdekeljen.

Én sem értem #17, hogy kinél van baj a toronyban, de szerintem a minden szarba belekötő gyerekteleneknél.

Ők írják ki minden héten az olyan kérdéseket, hogy "minek gyerek?"

2023. aug. 19. 13:34
 28/64 anonim ***** válasza:
66%

27.

Elég megnézni ezt a 26-ost is.

Nem neki szól a kérdés, de már a 10. válaszát írja.

Szerinted normális?

2023. aug. 19. 13:37
 29/64 anonim ***** válasza:
69%
Ha neked olyan csodás gyerekkel az életed, akkor mit foglalkozol velünk? Ez a két tábor sose fogja megérteni egymást. Nekem teljes és boldog az életem gyerek nélkül, más meg már 20 évesen be van feszülve, hogy felköti magát unalmában, ha nem lesz minél előbb öttagú csaladja. Én meghallok egy gyereket hisztizni, sírni vagy kiabálni és legszívesebben kifutnék a világból, a te fülednek pedig lehet olyan, mint valami szimfónia :D Nem vagyunk egyformák és épp ezért felesleges is győzködni egymást.
2023. aug. 19. 13:41
 30/64 A kérdező kommentje:

#

Persze, próbál begyűjteni 650 ezer önigazolást, hogy miért nem akar gyereket.

De mi már ezt megértettük, nyugodtan iszogathat tovább a partin a barátaival.:)

2023. aug. 19. 13:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!