Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire fontos a...

Tényleg ennyire fontos a nyaralás?

Figyelt kérdés

2 kisgyerekünk van. 2 és 4.5 évesek.

Én szeptemberig itthon vagyok még gyeden, utana visszamegyek dolgozni. Férjem dolgozik.

Ennyi bevételből a honapokban kijövünk, de félre nem nagyon tudunk tenni.

Igy nyaraláara nincsenek 100ezreink.

Tavaly is és idén is 1-1 napos programokat szerveztünk. Pl állatkert, strandolás, kirándulások. Úgy 3 hetente valami.

Tegnap volt egy családi ősszejövetel nálunk, ami iszogatasban, beszélgetésben végződőtt.

Az a lényeg, 5 rokon is nekünk esett, mi az, hogy nincs nyaralás?!

Mert a gyerekeknek élmény,tengerpart, ottalvás kell. Tavaly sem voltunk, idén sem megyünk, milyen család vagyunk így?!

Ha kell, vegyünk fel kölcsönt, de meg kell adnunk a gyerekeknek ezeket az élményeket

Most tényleg én gondolom rosszul, és egy strand vagy egy fagyizás nem ekkora élmény 2 ekkora gyereknek?

Vagy valoban adósságba kellene vernünk magunkat egy tengerpartért, holott lehet nem is emlékeznek majd rá, de legalább elmondhatják, hogy jártak ott?

2023. júl. 16. 14:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
79%

Az ilyen ",jaj de jol megmondom " emberektol all fel a szőr a hatamon..

Legyel jo anya,vidd a gyerekeidet Szafarizni ha neked tellik ra.

Mast meg ne nezzel le a sarga foldig mert csak a legkondi alatt üldögél..

2023. júl. 16. 21:57
 52/75 anonim ***** válasza:
79%

Én most vettem a lakásba 250 ezerért légkondit,nekem már ez is luxus. Emiatt nem is megyünk nyaralni.

De legalább nem döglök meg a 35 fokos panelba a gyerekekkel

2023. júl. 16. 21:59
 53/75 anonim ***** válasza:
81%

51-es, én az anyjuk vagyok :) Férjem nem gyakorizik.

Igen, én pakolok, én készülök össze, én foglaltam a szállást, a repjegyet, intézek mindent...de utazni már négyesben megyünk és bizony merem élvezni, és pont ugyanannyit fogok pihenni, mint a férjem, ahogy korábban is.

Voltunk amikor 1-4; 2,

-5, 3-6 évesek voltak is.

2023. júl. 16. 22:03
 54/75 anonim ***** válasza:
0%

37-es vagyok ismét

Amúgy ha ilyen szarul megy mindenkinek akkor hogy a p-be nyert a fidesz megint? Csak kérdezem.. amúgy nem vagyunk gazdagok, kb netto 500-ból élünk férjemmel, szóval erre varrjatok gombot. Ha bárkit érdekel a titok szívesen várlak pénzügyi tanácsadásra, ahogy látom sokaknak elkél

2023. júl. 16. 22:05
 55/75 anonim ***** válasza:
80%

Jol van 37,hagyd elni a normalis embereket,te meg orulj,hogy ennyire tudsz sporolni

Kb le se szarom a te penzugyi helyzetedet,csak nem szeretem ha valaki itt ossza az eszt...egyszer megfordul a kocka,ne felj

Lesz meg,hogy te is a legkondi alatt fogsz hűsölni...

2023. júl. 16. 22:09
 56/75 anonim ***** válasza:
35%
#55 mert a vidéki butákat befosatták a migránsokkal, a nyuggerokat megvették kilóra a 13. havi nyugdijjal a gyerekeseket meg az adó visszatérítéssel
2023. júl. 16. 22:15
 57/75 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne keverd bele a politikát, teljesen mindegy ki van hatalmon, amíg az emberek azt hiszik a körülmények alakítják az életüket és nem fordítva.

Mindenkinek más a fontos, van akinek az,hogy a legdrágább audiban fuvarozza egyetlen gyerekét akit évente 3szor elvisz külföldre, elhalmozza mindennel,magán suliba íratja, de főleg azért,higy elmondhassa Magáról,hogy Ő aztán mindent megad. A másiknak a család inkább van több gyereke, de megelégszik egy olcsóbb autóval, évi max 1 nyaralással, vagy 2 évente egy nagyobb nyaralással. Lehet másnak az az élmeny ha kirándul, vagy egy napos programokat talál ki. Van akinek a legdragább tv,telefon,kütyü kell és nem érdekli semmi más, van olyan is aki utazni szeret így hát inkabb arra költi a pénzét..mindenki más teljesen felesleges okoskodni róla,hogy szerinted ki csinálja jól..megsúgom az aki elegedett és bodlog és eszébe sincs mást csesztetni azért hogyan él..

2023. júl. 16. 22:16
 58/75 anonim ***** válasza:
16%
58. Ne haragudj mit ne keverjem bele a politikat? Ebbol latszik hogy nulla tudas van az eletben, a politika hataroz meg mindent. De sikerult olyan szinten elbutitani az embereket hogy a fatol se latjatok az erdot.
2023. júl. 16. 22:19
 59/75 anonim ***** válasza:
100%

Ha van saját ingatlanod az a nettó 500 nem rossz. De ha ebből 200-250 elvisz az albérlet vagy a lakáshitel mint a többségnek akkor semmit nem ér. Mo. nem a fizetések rosszak a mai 20-40 generaciónak hanem lakás válság. Ha nem örökölsz vagy a szülők közül nincs aki lakást vegyen az nagyon megszívta ma Magyarországon. Főleg most a kedvezmenyek kinyírásával

2023. júl. 16. 22:19
 60/75 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek olyat akinek saját nyaralóba nem fér ki 1 hét Balaton, pedig közel 1 millát keres. Nincs pénze. Szóval azért na.. ma valami nagyon nincs rendjén azzal hogy az emberek hova költik a pénzüket.

2023. júl. 16. 22:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!