Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell 2 hetet várni az...

Miért kell 2 hetet várni az első babás sétával?

Figyelt kérdés
Úgy érzem becsavarodok itthon a gyerekkel. Még csak most lett 1 hetes de már mennék ki sétálni vele. Hiányzik a levegő meg a kirándulás. Védőnő mondta a 2 hetet férjem meg ragaszkodik hozzá. Sírok minden este alig van étvágyam. Férjemnek könnyű el megy dolgozni bevásárol ki tud kapcsolni.
2023. jún. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Kitartast kivanok,en ugy erzem ez a legjobb ami tortenhetett

A ferjed nem tisztelt teged.szerencsere van segitseged,talpra fogsz allni,fel a fejjel

2023. júl. 1. 20:46
 52/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat úgy gondolom már régóta nem volt müködőképes, mert különben ilyen ostobaságokon nem érne véget. Én ezt nem is értem?! Ott állsz újszülöttel és csak így túl is vagy rajta?
2023. júl. 1. 22:31
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
A férjed csak egy rossz mintát adott volna a gyerek elé, ha így áll hozzád. Nagyon sajnálom, biztos szörnyen nehéz egyedül. Kitartást, jó anyuka leszel!
2023. júl. 1. 22:36
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Minden mocskolódó sms-t memts el, a vàlòpernèl jòl jönnek majd. Az exednek vàlasz sms-ben hasznos, ha a te nèzőpontodbòl leìrod ùgy a törteneted, hogy kèsőbb hasznàlhasd.

Pl: Könnyebb, miòta elmentèl. Mikor nem engedtèl kimenni a gyerekkel, akkor kontrollàlva ès bezàrva èreztem magam.

Legyen ìràsban nyoma, hogy ìgy korlàtozott tèged.

Nagyon örülök, hogy megszabadultàl tőle, èn tùl sokàig voltam ilyen pasival, a gyereknek sem tett jòt, meg nekem sem.

2023. júl. 1. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!