Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell 2 hetet várni az...

Miért kell 2 hetet várni az első babás sétával?

Figyelt kérdés
Úgy érzem becsavarodok itthon a gyerekkel. Még csak most lett 1 hetes de már mennék ki sétálni vele. Hiányzik a levegő meg a kirándulás. Védőnő mondta a 2 hetet férjem meg ragaszkodik hozzá. Sírok minden este alig van étvágyam. Férjemnek könnyű el megy dolgozni bevásárol ki tud kapcsolni.
2023. jún. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
98%
Azt most jegyezzétek meg mind a ketten hogy nem szentírás amit a védőnő mond. Nyugodtan kimehettek már. Vagy ha ennyire csökött a férjed hagyd ott neki a gyereket és menj egyedül. Nem kell a 4 fal közt becsavarodni
2023. jún. 22. 20:32
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell várni. Hazaértünk a kórházból másnap már mentünk is sétálni. Meg is bolondultam volna ha 2 hétig be kellett volna zárkóznom.
2023. jún. 22. 20:33
 3/54 anonim ***** válasza:
97%
Nálunk a gyerekorvos mondta, hogy direkt azért nem jön házhoz, hogy menjenek a friss anyukák sétálni egyet. Ahol lakunk, kb mindenki sétálva eljut a központba, ahol az orvos van. 3 napos gyerekkel már mentünk sétálni. Nyilván ne délben vidd ki a 35 fokban és ne a Westendben kezdjetek, de menjetek nyugodtan. Az én lányom a mai napig bármi baja van, ha kiviszem sétálni, akkor megnyugszik. A kicsiknek is jót tesz.
2023. jún. 22. 20:39
 4/54 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy hetes sem volt a gyerek amikor elmentem vele setalni ...
2023. jún. 22. 20:39
 5/54 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam február elején született.

A kórházból való haza érkezés utáni második nap elmentünk sétálni vele, mert olyan szép idő volt.

Jött a védőnő, mondta, hogy szoktassuk a levegőhöz, először nyissunk ablakot és úgy öltöztessük be, majd vigyük ki az erkélyre és 2-3 hét múlva vihetjük ki...akkor már 1 hete minden nap sétáltunk.

Gondolom ez a két hét elsősorban az anyukának lenne, nekem is húzódott odalent ha picit hosszabb lett a séta, de pihenni sem esett jól.

Vigyétek nyugodtan reggel, vagy este a hűvősben, hogy azért naptejezni még ne feltétlenül kelljen egy olyan picit.

Vidd el egymagad amíg a férjed dolgozik, miután elment tedd be a picit a babakocsiba és menjetek egy kört. Nem biztos, hogy sokat fogsz bírni, de ha 10 perc esik jól, akkor 10 percet sétáljatok.

Ülj le egy árnyékos padra, olvass a szabadban, gyönyörködj a babádban, töltődj fel.

2023. jún. 22. 20:43
 6/54 anonim ***** válasza:
100%

Egy het utan minden nap mentunk reggel es delutan a nagytestverrel az iskolaba oda es vissza.h esett ha fujt,ha sutott a nap.

14 honapos es mindegyik idojarasban vígan elvan.

2023. jún. 22. 20:52
 7/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom hogy ment volna el az elsős lányom a suliba ha nem visszük el 🤣🤣

Ne vedd szentírásnak amit mond, bele fogsz csavarodni 🙈🙈

2023. jún. 22. 20:59
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
Január elején született. Egy hétig volt bent utána minden nap pár percre kivittem. A nagyobbikert menni kellett az iskolába
2023. jún. 22. 21:05
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell, isten ments! Mekkora barom a védőnő (meg a férjed is).
2023. jún. 22. 21:28
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vàrni. Ez egy règi babona.
2023. jún. 22. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!